Amerikaneren er tilbage i den klub, som hentede ham til Danmark i sin tid

SønderjyskE Ishockey og forwarden Cam Brown har indgået en kontrakt, som i første omgang løber frem til nytår. Samtidig er korttidskontrakten ophævet med finske Otto Kröger, som er blevet skadet.
Det skriver sønderjyderne på sin hjemmeside, hvor de forsvarende danske mestre skriver følgende: 
SønderjyskE har i det tætte kampprogram fået hjælp af Otto Kröger, som er rykket op fra amatørafdelingen i Vojens Ishockey Klub og ind på holdet på en korttidskontrakt. Desværre blev finnen skadet i søndagens sejr over Rødovre Mighty Bulls.

- Der skal lyde en stor tak til Otto for at springe til med kort varsel og yde en stærk indsats i de to kampe, som han nåede at spille i den lyseblå trøje. Det kan siges med ét ord. Respekt, udtaler direktør Klaus Rasmussen.

Nu vender en gammel kending tilbage på holdkortet. Brown spillede fra 2020 til 2022 i alt 87 ligakampe for SønderjyskE og lavede 83 point. Han spillede en vigtig rolle, da SønderjyskE vandt Metal Final4 i 2021. Efter ophold i fransk ishockey, Esbjerg Energy og senest Herning Blue Fox er amerikaneren nu tilbage i det sønderjyske ishockeyflagskib.

- Cam er en fighter og en lynhurtig forward, som har udtrykt stor sult efter at komme tilbage til SønderjyskE Ishockey og spille foran det bedste publikum i Danmark, siger Klaus Rasmussen.

31-årige Brown støder med omgående virkning til truppen. Forudsat godkendelse fra DIU kan han få comeback allerede fredag aften i lokalopgøret i Esbjerg.

Odense Bulldogs styrker offensiven med Luka Burzan SønderjyskE fik forventede klø i Berlin