Aalborg synes sikker, men de tre øvrige pladser er helt åbne

Det hele afgøres 29. oktober. Det er en rigtig hockeysøndag med fire kampe på programmet, der alle kan få indvirkning på, hvilke klubber, der skal spille Metal Final4 i januar. 

Den dag spiller: Herlev-Frederikshavn, Herning-Rødovre, Odense-Aalborg og SønderjyskE-Rungsted og her vil seks af holdene muligvis have en Metal Final4-plads at spille om. Men hvordan ser det egentlig ud med det resterende program?

Aalborg 12 kampe/29 point
Mestrene ligner en sikker deltager. Det er langt ude i teorien, at 29 point ikke er lig med en top4-placering efter 16 kampe. 
Aalborg mangler: Esbjerg (u), SønderjyskE (h), Frederikshavn (h), Odense (u).

Herning 13 kampe/23 point
Midtjyderne er i storform for tiden, og har et tilforladeligt program med to hjemmekampe. Den ene er en direkte og vigtig duel mod Herlev. 
Herning mangler: Herlev (h), SønderjyskE (u), Rødovre (h)

Rungsted 13 kampe/22 point
Rungsted kan selv afgøre sin skæbne. Der venter tre kampe mod andre hold, der også er med i kapløbet. To af dem er dog på udebane. 
Rungsted mangler: Herlev (u), Esbjerg (h), SønderjyskE (u)

Odense 12 kampe/21 point
Fynboerne lignede en sikker deltager for et par uger siden. Nu skal fynboerne i stedet ud at møde de direkte modstandere i tre dueller. Det kan blive et gys hjemme mod Aalborg 29.10. 
Odense mangler: SønderjyskE (u), Rødovre (h), Esbjerg (u), Aalborg (h)

Herlev 12 kampe/18 point
Et meget formstærkt Herlev-hold har på det seneste spillet sig direkte i Final4-billedet. Der venter to direkte modstandere og Rødovre og Frederikshavn i de sidste kampe. Spændende, om Herlev kan gå hele vejen.
Herlev mangler: Rungsted (h), Herning (u), Rødovre (u), Frederikshavn (h).

Esbjerg 13 kampe/18 point
Nederlaget i Frederikshavn var tungt for Esbjerg, der skal score mere eller mindre maksimumpoint for at ende i Metal Final4. Det eneste hold, der er på sidelinjen 29. oktober. 
Mangler: Aalborg (h), Rungsted (u), Odense (h) 

SønderjyskE 12 kampe/18 point
Kampen på fredag mod Odense kan sende SønderjyskE ind i kampen igen, alt andet end sejr betyder, at det ser mere end vanskeligt ud for SønderjyskE.
Mangler: Odense (h), Aalborg (u), Herning (h), Rungsted (h). 


MARIO SIMIONI tager afsked med SønderjyskE Odense Bulldogs styrker offensiven med rutineret finsk forward