Kampstart 19:00 i Spar Nord Arena

Odense Bulldogs har hjemmebanepremiere i aften.

Fynboerne tager imod Frederikshavn White Hawks. Begge hold var i kamp fredag aften, hvor Frederikshavn måtte tåle et 0-1-nederlag i Aalborg efter en helt tæt kamp.

Odenses premiere på udebane var lige så tæt. Bulldogs vandt 3-2 over Herlev på et sejrsmål i sidste minut af Radim Piroutek. 

Og spillet fra fynboerne var - bortset fra 15-20 minutter - ikke superoverbevisende. Specielt i de midterste 20 minutter i Herlev leverede Odense en omgang roderi, der formentlig var langt fra den struktur, Paul Thompson gerne vil skabe for sit hold. 

Der var lyspunkter. Eksempelvis en Brandon Estes, der viste godt niveau og masser af spilintelligens, mens Radim Piroutek - ud over sejrsmålet - og Joakim Thelin også gik foran med gode indsatser. 

Hos Frederikshavn ærgrede man sig i Aalborg over, at det ikke lykkedes at udnytte de powerplaymuligheder, der opstod og i det hele lægge pres på George Sørensen. 

- Vi skal komme med god fart og intensitet, som vi har vist i træningskampene. Vi har ting, vi skal gøre bedre i forhold til sidste kamp mod Aalborg, men der er i den grad også ting vi skal tage med os. Vi skal være skarpe på vores chancer, og så skal vi kunne lukke ned mod deres pres, siger Gorm Topholt til Frederikshavns hjemmeside. 

- Odense er et tungt hold, der kommer med masser af fysik. De er samtidig altid rigtig gode på hjemmebane, så det bliver en svær kamp. Men jeg ser stadig en mulighed for, at vi kan nappe en sejr dernede, og det vil vi forsøge, lyder det fra Topholt, der møder en god del af sine gamle holdkammerater i aften. 

Topholt møder i øvrigt en god del af sine tidligere holdkammerater i aften. Han spillede i Odense fra 2021 til 2023, inden han igen vendte hjem til Frederikshavn.

Det forventer vi: Et tungt fysisk slag, der sagtens kan blive intenst fra start. Odense tager en smal favoritværdighed på grund af hjemmebanen og historikken.

Historikken: Odense har nemlig haft godt fat i Frederikshavn i de seneste sæsoner. Odense har vundet 12 af de seneste 13 kampe mod White Hawks. 

Hold øje med: Der er forventninger om mål fra Blake Bennett i Odense. Slår han til i dag? Hos Frederikshavn glæder vi os til at se svenske Jesper Thörnberg plaffe på mål.

Statistikken: Odenses special teams slog til i fredags. Et mål i powerplay og en kasse i undertal var et stærkt signal. Hos Frederikshavn ønsker man sig flere end de 17 skud, som blev fyret af mod Aalborg i fredags.

Skader/karantæner: Odense havde ikke Mathias Mølgaard med fredag aften, mens Frederikshavn meddeler på sin hjemmeside, at man stiller med fuldt hold i aften. 

Metalligaen.tv: Har Michael Damsted på plads i Odense i aften. 


Blake Bennett kom igen og blev matchvinder for Odense Yutaka Fukufuji har kun gode minder fra sin tid i Esbjerg