Aalborg-sportschefen skal dog lige vende emnet med sin bestyrelse

Det kom som en overraskelse for sportschef i Aalborg Pirates, Ronny Larsen, da han erfarede, at Aalborg Pirates og ikke "finale-toeren" Esbjerg Energy, skulle spille Continental Cup i den kommende sæson. 

Aalborg Pirates var senest med i Continental Cup i sæsonen 2021/22, hvor nordjyderne spillede sig til en finaleplads i en semifinalepulje, der blev afviklet på hjemmebanen i Sparekassen Danmark Isarena. Det samme gjorde finalerunden, hvor Aalborg blev nummer tre efter nederlag til Cracovia Krakow og Saryarka Karaganda. Polakkerne vandt i øvrigt turneringen. 

Omkring deltagelse i 2024/25-turneringen siger Ronny Larsen følgende:

- Umiddelbart tænker vi at deltage, men vi skal lige have det endegyldige oplæg på, hvordan turneringen skal spilles. Så er det op til bestyrelsen om deltagelse, siger sportschefen.

De seneste mange gange, Danmark har deltaget i Continental Cup, er den rød-hvide repræsentant trådt ind i turneringen i semifinalen. Således også Herning i fjor, hvor midtjyderne spillede semifinalerunde i Cortina i Italien, mens finalen foregik i Cardiff i Storbritannien. 


VM 2025: Herning lægger op til fest i kanonpulje i Boxen SIMON SCHLEICHER skifter til Odense Bulldogs