Finalerevanchen for sidste sæson skal ud i den afgørende kamp

Rungsted havde kniven for struben inden aftenens kamp 6 i kvartfinaleserien mod Aalborg, og det lykkedes for de forsvarende sølvvindere at hive en syvende kamp ud af serien mod Aalborg. 4-2 blev det til Rungsted i en kamp, der endte med masser af dramatik.
Efter en lavtscorende affære senest kom der i den grad hul på bylden i første periode.
En løs puck fandt vej til Jacob Gammelgaard, der resolut hamrede gummiet ind bag George Sørensen i gæsternes mål. Føringen holdt dog blot et minuts penge. Rungsted ville sende pucken ud langs banden, men den tog bagenden af Rasmus Anderssons skøjte mens han var på vej ud i boksen.
Julian Jakobsen var hurtigt over pucken og fik udlignet til 1-1. Rungsted forsøgte en fysisk approach og havde held med forehavendet i store dele af første periode. Det skulle da også lykkes for hjemmeholdet at udbygge føringen.
Morten Jensen fandt Brett Thompson, der kunne sende pucken over skulderen på Sørensen til ny Rungsted-føring. Aalborg var ikke fremmede i Rungsteds defensive zone, men der manglede den sidste pasning, eller den sidste præcision i afslutningerne. Den manglende skarphed kunne James Livingston udnytte, da han af flere omgange og efter videogennemsyn bragte stemningen i hallen på kogepunktet, da han scorede til 3-1.
Perioden sluttede med en række udvisninger til begge mandskaber, som alle blev taget med over i den midterste periode.
Der kom ikke noget videre ud af de overførte udvisninger. Anden periode manglede ikke noget i fart og tempo, men mere i oplagte scoringsmuligheder. Hjemmeholdet med de bedste af dem der var, men Aalborg fik i perioder også skabt tryk ned mod Östlund i Rungsted-buret.
Udvisningerne sad halvløst og flere gange blev rytmen i kampen brudt. Rungsted begyndte måske at blive trykket lidt for meget baglæns. Aalborg havde dog problemer med at blive rigtigt farlige og 2. periode sluttede uden scoringer.
Aalborg skulle frem i den sidste periode og fik bragt spænding tilbage i opgøret. Trevor Gooch fik styret en afslutning fra Oskar Drugge i mål efter seks minutter til Aalborg-reducering til 3-2. Gæsterne var spilstyrende, men værterne lå hele tiden og lurede på mulighederne.
Rungsteds svenske strateg Mattias Persson udgik skadet fra opgøret, mens Aalborg pressede og pressede. Det var dog hjemmeholdet der scorede igen.
Morten Jensen var manden der bragte stemningen i vejret hos hjemmeholdet da han scorede til 4-2.
Med seks minutter tilbage tændte opgøret helt af. Kæmpe slagsmål der henledte tankerne på NHL kampe fra de tidlige 90’ere. Seks mand røg i bad på den konto der dog ikke udviklede sig til yderligere slåskampe.
Aalborg satsede med tomt mål, men evnede ikke at komme til de store chancer. Rungsted hold hjem og fremtvang altså en kamp syv, som afvikles på fredag i Aalborg

SCHULTZ SENDTE ESBJERG VIDERE i sidste minut Ørnene flyver videre til semifinalen