Poulsen og From fik flest minutter af de syv Metal Liga-spillere

Der var syv spillere fra Metal Ligaen, der havde fundet vej gennem nåleøjet og til Mikael Gaths VM-trup, men hvor meget indflydelse havde de egentlig på holdet, der skaffede seks point i syv gruppekampe i Prag?

Morten Poulsen er den mest rutinerede VM-spiller i truppen. Det var også ham, der med en assist stod for det eneste Metal Liga-point i Prag.

Poulsen satte 11:35 minutter pr. kamp på bogen og sammen med Mathias From og Philip Schultz udgjorde han den trio, der var på kamprapporten i samtlige syv kampe. Poulsen noterede sig for -4 i plus/minus-statistikken.

Mathias From var den spiller, der fik mest istid af Metal Liga-spillerne med 13:01 minutter pr. kamp. Han noterede sig for -5 i plus/minus-statistikken. Men den ellers farlige From kom ikke på pointlisten.

Philip Schultz fik 2:36 minutter pr. kamp og tog -3 i plus/minus-statistikken, mens Anders Koch på tre kampe fik 6:54 pr. kamp. Han var i øvrigt meget tæt på at score i den sidste kamp mod Finland og noterede sig for -2 i plus/minus-statistikken.

Den sidste mand "i marken", Lucas Andersen, nåede også lige at snuse til VM-duften med seks skift i alt og 3:58 minutter pr. kamp i de to kampe, han fik lov at være med i.

William Rørth i målet var tredjemand og på lægterne i seks kampe, men fik lige nøjagtig en kamp i boksen i den sidste kamp som backup for Mathias Seldrup.

Samme Seldrup stod som bekendt fremragende mod Finland efter den lidt utaknemlige tredje periode, han fik mod Schweiz, hvor han måtte lade tre mål gå ind bag et ret "shaky" forsvar. Seldrup endte med at notere sig for 88,1 i redningsprocent og 3.82 i GAA.

CHL: SønderjyskE-modstandere findes i dag - her er "drømmepuljen" Finsk assistenttræner tilknyttes Odense Bulldogs