Planen er, at Andersen skal til Green Bay Gamblers i den kommende sæson

Herning Blue Fox skal indfange en ny mand til målmandstruppen i den kommende sæson.

Reserven Valdemar Andersen skal nemlig over Atlanten, hvor han skal spille for Green Bay Gamblers i United States Hockey League (USHL). Det skriver Sport Herning. 

USHL regnes som den bedste juniorliga i USA. Den er på linje med de store canadiske juniorligaer i styrke, og Valdemar Andersen har haft mange dygtige forgængere i rødt og hvidt i USHL. Blandt andre Markus Lauridsen og Patrick Russell, der for øjeblikket spiller VM for Danmark og matchvinderen i den afgørende DM-finale, Jacob Schmidt-Svejstrup. 

- Der er masser af kvalitet i de her ligaer, så jeg ser frem til en rigtig spændende udfordring, hvor jeg kommer til at spille på højt niveau. Hvis ikke den her mulighed var kommet i USA, så var jeg også blevet i Herning, som gerne ville have mig til at fortsætte. Men nu kom den her mulighed så, siger Valdemar Andersen til Sport Herning. 

Herning-målmanden er som bekendt lillebror til NHL-målmanden Frederik Andersen, som lige nu spiller slutspil i det nordamerikanske med Carolina Hurricanes. Hvem ved, om der måske er en ny Andersen på vej i den store ishockeyfamilie?

 


Odense Bulldogs henter amerikansk offensiv back RASMUS LYØ FORLÆNGER med yderligere to sæsoner i SønderjyskE