Hjemmeholdet fortsatte sejrskursen mod et stærkt kæmpende gæstehold foran en flot kulisse i Vojens

SønderjyskE-Odense Bulldogs 4-3 (3-2,1-0,0-1)

Det hele begyndte med stilhed.

Da SønderjyskE i aften tog imod Odense, tog Vojens-hockeyen også en tårevædet afsked med en af byens ishockeysønner. Det var første SønderjyskE-hjemmekamp siden Bjarne Madsen pludseligt døde, og derfor blev han også hyldet behørigt med respektfuld stilhed før kampen, hvor spillerne - inklusive Bjarne Madsens søn David - også stillede op med sørgebind.

En flot og samtidig vemodig start på kampen, der også havde en flot kulisse. Hele 3752 tilskuere var på plads i Sydjysk Sparekasse Arena, og de fleste af dem jublede over en sønderjysk drømmestart i en hidsig første periode.

Gustav Nielsen flåede et trækskud ind til 1-0, og Oskar Schulze fortsatte ”backfesten”, da han listede en 2-0-scoring ind for hjemmeholdet. Men Odense var ikke kommet for at give op og fik reduceret. Fire minutter før første pause slog Radim Piroutek pucken ind til reducering og kort efter var Kimi Koivisto på spil.

Han satte et skud ind bag en ikke helt sagesløs Mattias Petterson i SønderjyskE-målet.

Det var ikke slut på en hæsblæsende første periode: SønderjyskE fik en powerplaymulighed lige før pausen, og den udnyttede Jacob Schmidt-Svejstrup til at sætte et skud ind til 3-2 fra sin favoritposition i venstre side af banen.

SønderjyskE sad på anden periode, men fik kun en enkelt scoring ud af initiativet.

Det er ikke hver dag, Oscar Schulze scorer mål, og det er slet ikke hver dag, at han scorer to gange. Så det var lidt af en kuriositet, tilskuerne var vidne til midt i anden periode.

Schulze leverede endnu en ”sniger” ude fra blå linje, og kunne juble ud mod holdkammeraterne, da pucken strøg ind bag Fredrik Bergvik.

Havde anden periode været SønderjyskE-domineret, var det til gengæld Odense, der tog over i de sidste 20 minutter. Otte minutter inde i tredje periode, var det Sebastian Ehlers, der lagde pucken på tværs, hvor den ramte en SønderjyskE-spiller og gik ind bag Pettersson.

Det var det sidste mål i kampen, hvor SønderjyskE altså fortsatte sejrskursen og nu er sikret en ”finale” om andenpladsen mod Herning tirsdag aften.

GOALSHOW: Se målene fra Rødovre-Rungsted Herning vandt dramatisk kamp efter straffeslag