Der var generalprøve i Aalborg, forud for sæsonpræmieren mod netop dagens modstander fra Odense Bulldogs. Nøjagtig som i de to holds seneste opgør var det nordjyderne, som trak det længste strå til trods for en fremragende præstation af Tadeas Galansky i Odenses mål.

Aalborg endte med at vinde 3-1 i en kamp, der lagde ud i et hektisk tempo med gode chancer til begge hold indenfor kampens første minutter. Først var det den tidligere Aalborg-spiller Sebastian Ehlers som var tæt på efter en turnover i midtzonen, men han overplacerede skudet. Minuttet senere var Jeppe Jul Korsgaard tæt på at styre en puck i nettet.

Odense fik kampens første udvisning, da Martin Larsen måtte en tur i boksen for en holding. Det var et powerplay, hvor Pirates fik nogle pæne chancer til både Martin Lefebvre og Mikkel Højbjerg, men Tadeas Galansky lavede et par solide benparrader.

Efterhånden som kampen skred frem begyndte Aalborg at overtage mere og mere af spillet. Derfor var det på ingen måde ufortjent, da Carl Neill bragte hjemmeholdet i front efter godt 12 minutter.

Efter flotte kombinationer Højbjerg-brøderne, modtog Neill pucken med oceaner af plads foran mål og fra den position svigtede nordjydernes nye canadier ikke og sendte nordjyderne i front.

Få sekunder efter føringsmålet blev Martin Larsen endnu engang sendt i udvisningsboksen. I undertalet var det dog Odense, som var meget tæt på at udligne efter et blokeret skud skabte en tre mod en-situation. Christopher Kamph fik chancen, men George Sørensen leverede en flot redning med skulderen.

Efter Kamphs chance, genvandt Pirates dog momentumet. I et regulært skydetelt, hvor Mikkel og Martin Højbjerg begge havde flere chancer for at fordoble føringen, var det kun verdensklasse-spil i målet fra Galansky som forhindrende endnu en scoring i første periode

Fynsk modsvar
Anden periode var knap nok startet før Julian Jakobsen var millimeter fra at bringe Aalborg i front, men stolpen kom i vejen for Aalborg-kaptajnen.

Odense begyndte langsomt at komme bedre med i kampen, og efterhånden fik George Sørensen mere og mere at se til i buret, hvor Rasmus Simonsen blandt andet var tæt på at bringe balance i regnskabet. Godt halvvejs inde i perioden fik fynboerne endelig genvist for deres arbejde, da selv samme Rasmus Simonsen var først over en løs puck. Uden tøvende sendte han et fremragende håndledsskud forbi George Sørensen.

Glæden varede dog ikke længe for de fynske gæster, da Aalborg minuttet senere igen bragte sig foran. Efter flot forarbejde fra Martin Lefebvre endte en retur på Kirill Kabanovs stav og her kunnne den russiske forward lige nøjagtigt prikke pucken ind bag en sagsløs Tadeas Galansky. 2-1 til hjemmeholdet

Odense fik dog chancen for at svare tilbage med det samme, da Pierre-Olivier Morin tog en noget klodset udvisning. Det var dog Aalborg som først blev farlig, da Korsgaard kom alene igennem med Galansky. Her var det den tjekkiske målmand som var stærkest.

Sekunder senere blev Odense chance forøget gevaldigt, da Lasse Bo Knudsen måtte en tur i boksen og gav fynboerne et helt minut i 5 mod 3. Trods nogle kæmpe chancer og noget nær frit mål, så formåede Odense ikke at få afsluttede deres angreb og demed kunne Aalborg overleve undertalssituationen.

Efterhånden fandt kampen tilbage til det mønster som der var i første periode hvor Aalborg var mest på pucken og dominerede spillet. De skabte et par store chancer og med få sekunder tilbage burde Mikkel Højbjerg formentelig have udbygget Aalborgs føring, da han med frit mål missede sin afslutning.

Strålende Galansky
Trejde periodes begyndelse blev en noget rodet affære hvor ingen af holdene rigtigt kunne få etableret deres spil i modstandernes zone. Dog var Michael Eskesen dog tæt på at passere George Sørensen med et farligt skud fra blå linje.

Aalborg fik også skabt sine chancer i periodens indledning. Den bedste kom, da Julian Jakobsen fandt Martin Højberg foran mål. Efter et forfejlede skud kom han pludselig fri igennem mod Galansky men nok engang kom den store målvogter i vejen. Det gjorde han nok engang efter seks minutters spil af perioden, hvor han blev den store i endnu en duel mod Korsgaard.

Nordjyderne begyndte nu for alvor at jagte det mål som formenteligt kunne sikre dem sejren, og Josh MacDonald var ikke lagt fra, da han sendte et tungt skud mod det fjerneste målhjørne, men Galansky fik lige præsis stokhandsken på.

En fantastisk redning, men den blev overgået få sekunder senere, da Morin havde modtog pucken foran mål. Morin gjorde alt rigtigt, men med en vaskeægte mirakelredning fik Galansky benskinnen op i hovedhøjde og fik sendt pucken over mål.

Det var efterhånden kun et spørgsmål om tid før at Aalborg fik scoret og med 10 minutter igen, kom forløsningen endelig. Kirill Kabanov fandt en fuldstændig umarkeret Martin Lefebvre i slottet som fik pucken under kontrol og sendt den forbi Galansky med et tungt håndledskud. 3-1.

Målet så ud til at have knækket Odenses håb og hjemmeholdet lignede et hold som skabte chancer efter behag. Blandt andet med frie chancer til Morin og Sebastian Bergholt, samt en friløber til Mikkel Højbjerg. Det blev dog ikke til scoringer, da alle tre spilleres chance blev reddet af kampens spiller Tadeas Galansky.

Odense satsede i kampens afslutning med seks spillere på isen, men de fik aldrig rigtigt pucken ind i Aalborgs zone. Dermed endte kampen med en fortjent 3-1 sejr til Aalborg, som sagtens kunne have været med en større margin.

Frederikshavn slog Herning i overtid Tredje testsejr til Esbjerg i det sydjyske derby