Michael Keränen tilslutter sig truppen i Odense Bulldogs

Odense Bulldogs forstærker offensiven med tilgangen af finske Michael Keränen på en kontrakt for resten af indeværende sæson. Den 34-årige forward tilslutter sig Odense Bulldogs med en masse erfaring i rygsækken heriblandt omtrent 400 kampe i finske Liiga, knap 50 optrædener i SHL, en håndfuld landskampe for Finland samt en enkelt optræden i NHL.

Det skriver fynboerne i en pressemeddelelse, hvor Keränen præsenteres således: 

Sidste sæson spillede Michael Keränen i tyske DEL, og det er dermed en erfaring offensiv spiller, der igennem hele sin karriere har produceret masser af assist og mål, som nu tilslutter sig Odense Bulldogs. Michael Keränen styrker truppen her og nu, og ikke mindst frem imod det kommende slutspil – og det glæder Ole Nielsen, administrerende direktør i Odense Bulldogs.

- Vi har i en længere periode været i markedet for at finde en offensiv forstærkning til holdet, men har samtidig haft is i maven for at finde det helt rette match for os og sikre, at det også er en spiller, der for alvor kan styrke truppen – og det er vi overbeviste om at Michael Keränen kan, fortæller Ole Nielsen.

- Michael Keränen er en moden spiller, der besidder nogle rigtig stærke offensive kvaliteter og er teknisk meget dygtig. Han har bevist sig selv i flere af de stærkeste europæiske ligaer og er en moden spiller, der også er rigtig dygtig i powerplay – og det er noget, som nu kommer os til gode, og som han skal bidrage til at løfte. Med hans mange kvaliteter tror vi på, at han for alvor kan bidrage til vores offensiv og styrke truppen i den sidste del af sæsonen, fortæller Ole Nielsen.

Michael Keränen er ikke et ukendt navn for hverken cheftræner Paul Thompson eller Ole Nielsen, der begge havde et kendskab til den finske forward forinden. Derfor var der heller aldrig tvivl om hvorvidt Michael Keränen var den rette forstærkning og rummede de eftersøgte kvaliteter, da muligheden bød sig.

Michael Keränen vil bære nr. 71 på ryggen.


Lasse Bo: Nederlaget til Rungsted var et faresignal GOALSHOW: SE MÅLENE fra Metal Final4-finalen