Final4-weekenden kan blive et "wake up call" for Pirates

Det var vel sæsonens sløjeste indsats, da Aalborg Pirates fredag aften tabte til Rungsted. 

Gæsterne vandt med 3-0, og det var yderst småt med store chancer til Aalborg i kampen - på en bane, hvor nordjyderne konstant plejer at "male" modstanderne ned med det teknisk stærke mandskab, der er ekspert i lange angreb. 

Sådan var det bare ikke mod Rungsted, og det var et faresignal, sagde en af Aalborgs ledende spillere, Lasse Bo Knudsen, til Nordjyske efter kampen:

- Vi kan heller ikke være det her bekendt overfor folkene på vores kontor, der bliver ved med at skabe sådanne arrangementer herude. Jeg tager gerne en tørn for dem, hvis de har brug for det, fordi det her er under al kritik, sagde han til avisen. 

- Nu er det her jo knald eller fald (Metal Final4), der afgøres på én kamp. Slutspilsserierne er over syv kampe, så det er noget andet, men det her er et wake up-call til os, og vi skal se det her som et faresignal. Vi skal ikke sidde inde i omklædningsrummet og have det sådan her igen, lød det fra Lasse Bo Knudsen til Nordjyske. 

Aalborg spiller i morgen hjemme mod Odense, og fynboerne får formentlig et stærkt motiveret Pirates-hold at mærke. I hvert fald, hvis man skal tro Lasse Bo Knudsen. 


Morten Poulsen: Der skal bankes tro ind på holdet Bulldogs opruster offensiven med erfaren finsk forward