Odense hentede 0-3 og viste stor moral og endte med at vinde 6-5. Sebastian Ehlers blev den store helt for fynboerne

Odense Bulldogs - Aalborg Pirates 6-5 (1-3, 2-0, 2-2) 1-0 Søndag eftermiddag og Odense skulle forsøge at bygge videre på sejren i deres seneste kamp, hvor Rødovre Mighty Bulls blev sendt tilbage over Storebælt med et nederlag.

Aalborg derimod skulle undgå at få deres andet nederlag i træk for første gang i denne sæson.

Det skulle vise sig, at fynboernes momentum fortsatte denne søndag eftermiddag i VinMedKant Arena.

Odense havde fået Mike Daugulis tilbage i forhold til Rødovre-kampen, mens der stadig ventes på papirer på de to nye amerikanske spillere, der blev præsenteret tidligere på ugen. Ingen ændringer i opstillingen ved Aalborg, dog var man gået tilbage til de kæder, der havde fungeret tidligere på sæsonen, mens Jesper Wulff Pedersen havde fået chancen i målet. Sløset spil fra Aalborg gav Wulff svære betingelser, og det gav Odense muligheden for at få point.

En meget livlig start på kampen, hvor man kunne se, at Odense havde fået selvtillid efter sejren over Rødovre. Odense startede godt, og kom frem til et par gode chancer, bl.a. da Lukas Lundvald Nielsen sendte pucken på stolpen.

Kort efter havde Felix Scheel dog scoret til 0-1, da han tæt under mål afdriblede Cowley. Det er et bundholds lod, at man ikke har marginalerne på sin side.

Aalborg kom til flere gode muligheder, hvor Cowley var på plads. Lukas Lundvald Nielsen kom alene mod Jesper Wulff, men Wulff lurede, hvor Lundvald ville skyde og reddede chancen. Igen slog Aalborg til kort efter, da Anders Krogsgaard fik pucken fra Jeppe Jul Korsgaard og sendte den i nettet bag Cowley.

Odense kom ned i tempo, og virkede til at være ramt hårdt efter de første to mål, og det var Aalborg, der kom til chancerne. Thomas Spelling blokerede et skud fra Cole Candella, og kom alene mod Ewan Cowley, hvor Spelling sikkert gjorde det til 0-3.

Lukas Lundvald havde haft flere gode muligheder for Odense, og det lykkedes også at få pucken forbi Jesper Wulff Pedersen, da han styrede et skud fra Michael Eskesen i nettet til 1-3, hvilket var stillingen efter de første tyve minutter.

Odense kom godt ud til 2. periode, hvor Yannick Vedel sendte pucken tæt forbi mål, og inden minuttet var man også tæt på en reducering, men Jesper Wulff fik dækket hele målet. Det var Odense, der fik kampens første udvisning, hvor det var Odense, der fik den bedste mulighed, da Yannick Vedel kom til skud, men Jesper Wulff var klar med stokhandsken. Odense kom tilbage i kampen, da Aalborg blev sløset i afleveringerne, og begyndte at ville gøre det hele selv.

Oliver True udnyttede en fejl af Spelling på offensiv blueline, hvor True trak hele vejen omkring mål, og fik lagt pucken ind ved stolpen. Odense arbejdede videre, og det blev også til en udligning, da Lukas Lundvald kunne score sit andet mål i kampen, da han fik pucken ind ved stokhandsken på Wulff.

En god periode af Odense, mens Aalborg var gået ned i kadence og sløsede meget med pucken. Måske fynboernes fortjeneste efter hårdt og solidt arbejde.

Odense kom hurtigt foran i tredje periode, da Sebastian Ehlers kunne smide pucken i nettet efter bare 16 sekunder. Aalborgs defensiv var slet ikke klar i situationen, og opsnappede ikke Ehlers. Et par minutter sendte var Anders Krogsgaard millimeter fra at udligne, da han sendte pucken på stolpen. Aalborg udlignede til 4-4, men Odense slog hurtigt igen, da Lukas Lundvald for 3. gang sendte pucken i nettet til ny fynsk føring.

Aalborg kom i powerplay, men powerplay har ikke fungeret for Aalborg de seneste kampe, og det lykkedes heller ikke her at komme tættere på en udligning.

Udligningen kom dog med omkring otte minutter igen, da Anders Krogsgaard sendte pucken i nettet. Aalborg fik muligheden i powerplay, men det lykkedes ikke at få sat spillet op, så man kunne komme til nogle chancer, da Odenses boxplay havde læst Aalborgs powerplay.

Efter de tre perioder var det 5-5, og der skulle overtid til, hvor Lukas Lundvald Nielsen var tæt på at overliste Jesper Wulff, men han fik skinnen ind til stolpen. Julian Jakobsen havde også muligheden for Aalborg, men han fik ikke ordentligt træf på pucken.

Den tidligere Aalborg spiller Sebastian Ehlers blev den store helt for Odense, da han med 30 sekunder igen af overtiden sled sig igennem, og sendte pucken op i nettaget.

Esbjerg tilbage på sporet med 3-1-sejr over Frederikshavn CONTINENTAL CUP: Skal trofæet til Danmark for første gang i eftermiddag?