Nordjyderne tabte hos de tjekkiske mestre

Aalborg Pirates afsluttede onsdag aften sin Champions Hockey League-kampagne.

Turen gik til Trinec, som blev tjekkisk mester i fjor, og da Aalborg rullede ind til kamp var det naturligvis som klar "underdog".

De tjekkiske mestre skulle have tre point for at sikre sig adgang til næste runde, mens Aalborgs rolle altså var udspillet.

Albert Adamsen fik chancen i buret og leverede en fin kamp med 28 redninger i en kamp, hvor Pirates i lange perioder måtte arbejde i egen zone.

To gange blev Adamsen passeret i første periode, mens tjekkerne scorede en enkelt gang i både anden og tredje periode.

Nikolai Nielsen tabte en nærkamp bag eget mål, og det førte til et tjekkisk pres og 1-0-målet i begyndelsen af kampen, og godt et kvarter inde i kampen blev Aalborg-defensiven fanget i egen zone. Presset endte med en fri Libor Hudacek inde foran mål, og det sendte Trinec på sejrskurs med en 2-0-føring efter 20 minutter.

Tjekkerne supplerede med et mål både i anden og tredje periode foran 3068 tilskuere.

Sejren sendte Trinec videre til næste runde, mens Aalborg siger farvel på en 23. plads ud af 24 hold i den regulære sæson.

Anders Koch fik mest spilletid hos nordjyderne med 22:21 minutter, mens Patrick Bjorkstrand var den mest aktive på skuddene med fem forsøg på tjekkernes mål.

CHL: Se højdepunkterne fra Aalborgs sidste puljekamp GOALSHOW: Se målene fra Odense-Herning