Herning-legenden døjer stadig med albueskade

Daniel K. Nielsen har blot noteret sig for syv kampe i indeværende sæson.

En skade i albuen holder ham ude fra Metal Liga-spil, og han ved endnu ikke, hvornår han vender tilbage.

Det siger han til Herning Folkeblad.

- Den første melding gik på seks-otte ugers pause, men dem har vi jo passeret nu. Det lader til, at ro og hvile er det eneste, som virker. Kroppen heler langsommere end for 10 år siden. Jeg ved ikke, hvornår jeg kan spille kampe igen; det er for tidligt at sige. Men jeg håber selvfølgelig, at der ikke går alt for lang tid, siger forsvarsveteranen til avisen. 

Daniel K. Nielsen er med afstand den ældste spiller i Metal Ligaen med sine 40 år, og hans karriere har aldrig båret præg af lange skadespauser. Når han kommer i gang igen venter kamp nummer 799 i Metal Ligaen. 

Det var i en kamp mod Esbjerg tidligere på sæsonen, at det gik galt for Nielsen.

- I en duel ved banden får en Esbjerg-spiller fat i haserne på mig, og jeg mister balancen og falder bagover. Da jeg sætter min arm ned for at tage fra, lander den samme modstander ned over min venstre arm, som så strækker over og bøjer bagover, forklarer han til avisen.

Siden dengang har Daniel Nielsen været savnet i Herning-defensiven - og også som offensiv kraft med sine karakteristiske fremstød og ikke mindst styring af powerplay. 


Fremragende lokalopgør: Aalborg vendte 1-4 til 7-4-sejr i det nordjyske derby STREAM: Herning Blue Fox-Esbjerg Energy