Fynboernes to hurtige mål i anden periode gjorde forskellen

Odense Bulldogs-Rungsted Seier Capital 5-2 (1-0,2-2,2-0)

Odense Bulldogs meldte sig for alvor ind i kvartetten af hold, der kæmper om anden- til fjerdepladsen i grundspillet denne tirsdag aften, hvor fynboernes match mod Rungsted Seier Capital endte med en hjemmesejr på 5-2.

Første periode var ganske jævnbyrdig. Odense havde en lille overhånd, 11-6 i skud, og scorede også periodens eneste mål.

Det kom efter sløset forsvarsspil af Morten Jensen, som lavede en dårlig turnover i egen zone. Det udnyttede fynboernes A-kæde med Ehlers til Skvorcovs, der derefter fandt Thelin inde foran. Svenskeren afdriblede landsmanden Östlund og scorede til 1-0 i en periode, hvor Lucas Andersen havde Rungsteds største chance med et stolpeskud.

Anden periodes første 10 minutter tilhørte Rungsted, der langsomt arbejdede sig stille og roligt frem i banen og satte mere og mere tryk på Bergvik. Unge Oliver Green havde fået chancen i førstekæden Matthias Asperups fravær, og han leverede en meget fin baghåndspasning til Filip Karlsson, der fandt en fremstormende Albin Lindgren. 1-1.

Bedst som man troede, Rungsted havde teten, kostede en udvisning til Morten Jensen dyrt. Joakim Thelin bragte Odense på 2-1, og blot 26 sekunder senere var fynboerne på spil igen.

Justin Hamonic tog pucken dybt ind i Rungsteds zone og lagde den tilbage til Jonathan Brinkman, der smed den op i nærmeste hjørne til 3-1.

Rungsted fik reduceret inden anden periode var ovre. Filip Karlsson var først over en retur, efter en kompetent afslutning af Morten Jensen.

Håb igen for Rungsted, men noget af det brast allerede kort inde i tredje periode: Mikkel Hansen hamrede et slagskud på stolpen, og Sebastian Ehlers viste fremragende teknik, da han tog fat i en lumsk retur og driblede ind forbi Oskar Östlund, inden han lagde pucken i nettet.

Odense overlod initiativet til Rungsted, der havde svært ved at finde vej til chancer. Og så gik det hverken værre eller bedre end at hjemmeholdet slog kontra. Jonathan Brinkman fik skubbet pucken ind med hjælp fra Gunars Skvorcovs.

5-2, og der var ikke mere diesel på Rungsted-motoren. Hovedparten af de 1511 tilskuere kunne juble over en hjemmesejr i en kamp, der nok var tættere end de relativt klare cifre. Odense var det mest effektive mandskab og profiterede af ærgerlige udfald hos gæsterne, der kom til at koste dyrt.

GOALSHOW: Se målene fra Odense-Rungsted OPTAKT: Odense Bulldogs-Rungsted Seier Capital