Mighty Bulls sikrede sig tre point i en dramatisk slutfase i nøglekampen mod Frederikshavn

Rødovre Mighty Bulls – Frederikshavn White Hawks 4-3 (0-2, 2-1, 2-0)

To mandskaber der frister tilværelsen i den nederste del af tabellen havde sat hinanden stævne denne stormfulde aften i Rødovre Centrum Arena. Begge mandskaber vandt deres seneste kamp i egn hule tidligere på ugen. Hjemmeholdet kunne med en sejr og tre point lægge ti points afstand til gæsterne, der omvendt med tre point kunne snævre afstanden ind fire point.

Det endte med, at ”Sumpen” sang Aldrig, aldrig gi’r vi op efter endnu et vildt comeback af hjemmeholdet, der for anden gang på fire dage formåede at vende 0-3 til en sejr. Mighty Bulls vandt 4-3 på et mål kort før tid og lagde dermed yderligere afstand til frederikshavnerne.

Desværre betød uvejret begrænset fremmøde, men de der havde trodset elementernes rasen kunne se hjemmeholdet fortsætte det gode spil fra sidst, og satte Tadeas Galansky der var tilbage i startopstillingen på arbejde.

Hos hjemmeholdet var der også skiftet keeper med William Rørth, og han var første mand til at hente pucken ud af kassen. Jonas Jakobsen havde sidste stav på gæsternes åbningskasse halvvejs i perioden.

Det blev også gæsterne, der scorede kampens andet mål. En masse trafik i slottet og en styring af Mikkel Bertelsen på et skud fra Christopher Holm Mulberg endte i mål.

Met et minut til pause kom første udvisning, og det var hjemmeholdets kaptajn Mads Eller, der efter dommernes gennemsyn af tacklingen, takserede den til 5 minutter for boarding på Gorm Topholt.

Anden periode startede således med gæsterne i overtal fulde fire minutter. Der kom ikke mange forsøg gennem boksen, og Mads Eller kunne deltage igen. Det varede dog ikke længe inden hjemmeholdet igen kludrede i udspillet og Mikkel Bertelsen let kunne passere Rørth til endnu en scoring.

Nede med tre virkede det som hjemmeholdet genfandt energien og satte mere fart på spillet, og det resulterede da også i en scoring ved Christopher Rübenach.

Gæsterne trak deres første udvisning med fem minutter tilbage af anden periode og det er lige noget for Frank Gymer, der hakkede endnu en reducering i kassen. Rødovre var tilbage. 2-3 efter anden periode.

Tredje periode blev en tand mere fysisk, og der blev tacklet igennem i et opskruet tempo og næste scoring ville tegne resten af kampen. Rødovre havde et par kæmpe muligheder, men det forblev lige ved og næsten.

Tumult i forbindelse med en udvisning til Mighty Bulls endte med en del udvisninger og fire mod fire, der blev efterfulgt af fire mod tre i gæsternes favør. Herefter fire mod fire igen, inden Rødovre kom i overtal, fordi Mads Iversen havde fået en fem minutters straf for cross checking på Christian Thunbo længe efter spillet var fløjtet af.

Det gav pote for Rødovre, der kunne udligne med to minutter tilbage, og fortsatte i overtal i endnu et minut. Sami Moilanen var manden der for alvor tændte hjemmeholdet, og minsandten om ikke Christian Thunbo sendte hjemmeholdet i front med under et minut tilbage, da han nærmest liggende fik kantet pucken i kassen.

Eufori i Rødovre som i mandags, og ærgrelse hos gæsterne, der med 3-0 syntes at have kampen sikret. Men lige nu er det åbenbart ikke en sikker føring mod Migthy Bulls.

Herlevs Final4-drømme sat på pause OPTAKT: SønderjyskE-Odense Bulldogs