SønderjyskE er en seriøs kandidat til guldhjelmene, siger målmanden

SønderjyskE-målmand Nicolaj Henriksen er kommet rigtig stærkt fra start i indeværende sæson, hvor han lige nu fremstår som den mest formstærke i duellen med Patrick Galbraith. 

Samtidig er SønderjyskE med syv sejre og to nederlag - inklusive overtid og straffe - kommet rigtig godt fra start og er lige nu den fremmeste kandidat til en plads i Metal Final4 med 21 point i ni kampe.

Og Henriksen ser sit lyseblå mandskab som stærkere end i fjor. 

- Vi har en god fornemmelse og hele holdet er enigt om, at vi har et rigtig stærkt hold i den her sæson. Specielt offensivt er vi klart bedre end i sidste sæson. Vi scorer flere mål, men på den anden side går der også flere mål ind hos. Kan vi halvere antallet af mål imod, tror jeg på en rigtig god sæson for os, siger han i et interview med Der Nordschleswiger. 

Senest vandt SønderjyskE 4-3 over Aalborg fredag aften, hvor hjemmeholdet i Frøs Arena indkasserede tre mål i undertal. 

- Vi må ikke give så mange powerplays væk. Det har kostet flere gange i løbet af sæsonen. Vi skal arbejde hårdt på disciplinen og på at undgå udvisninger, men selve indsatsen mod Aalborg var der ikke de mindste problemer med. Det var en regulær arbejdssejr, siger Henriksen til Der Nordschleswiger. 

Han kommer på arbejde i morgen igen, hvor SønderjyskE tager til Herning for at møde Blue Fox. Mon ikke Henriksen fortsætter i


Aalborgs nye tjekke allerede skadet HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra Rødovre-Herlev