Topholdet vandt relativt sikkert over gæsterne fra Herlev

Herning Blue Fox-Herlev Eagles 5-2 (2-0,1-1,2-1) Herlev kom under pres fra start i Herning fredag aften, hvor 2052 tilskuere var mødt op i Kvik Hockey Arena. Jesper Thörnberg havde et tidligt stolpeskud, ligesom Erik Hanses var på plads i Herlev-buret ved flere andre lejligheder.

I det 12. minut kunne hverken Hanses eller forsvaret dog forhindre Mathias Bau i at hamre 1-0-målet i kassen. Bau, der havde været fraværende i den seneste kamp på grund af sygdom i familien, nåede også at score 2-0-målet i de første 20 minutter.

Det var Christian Mieritz og Morten Poulsen, der assisterede i en første periode, hvor Herning dominerede.

Men Herlev tog fat straks fra starten af midtperioden. Gæsterne arbejdede som rasende og forecheckede dybt på Herning-spillerne. Ludvig Elvenes reducerede, og Mac Carruth måtte redde en Oliver True-friløber. Således blev det ved 2-1 trods en stærk Herlev-start på anden periode.

Gæsterne fortsatte med at spille glimrende, men i anden periode var Herning også effektive. Brett Thompson og Jesper Thörnberg har før spillet sammen i Herlev, men nu var det altså mod Herlev, de spillede. Thompson til Thörnberg og 3-1 efter 40 minutter.

Tredje periode var intens og blev spillet i god fart. Mathias Bau scorede for tredje gang og kunne dermed notere sig et hattrick, Ludvig Elvenes reducerede til 2-4 for gæsterne.

Bedst som Herlev skulle til at sætte en slutoffensiv i gang, døde håbet om at vende kampen. Hakon Nilsen fik fem minutter i straffeboksen for en tackling på Christian Mieritz I stedet for mål til gæsterne, blev det en kasse i tomt bur til Brett Thompson

OPTAKT: Odense Bulldogs-Frederikshavn White Hawks Esbjerg har styr over Rungsted