De skadesramte vestjyder vandt for fjerde gang over nordsjællænderne i denne sæson

Rungsted Seier Capital-Esbjerg Energy 3-5 (1-0,1-3,1-2)

For fjerde gang på stribe vandt Esbjerg Energy over Rungsted Seier Capital. Vestjyderne var åbenbart ligeglade med skader og med at Rasmus Andersson på et klassisk skud fra venstre gjorde det til 1-0 til hjemmeholdet efter et kvarter.

Det var i powerplay, men Esbjerg kom stærkt igen i anden periode. Jeff King kom først "mellem venner og fjender" og fik udlignet til 1-1 efter 24 minutter, inden Gustav Green nettede for Rungsted, der altså igen bragte sig foran, og det blot syv sekunder efter Kings udligning.

Esbjerg gav ikke op. Grayson Downing tog et rush op gennem banen og fik udlignet og da Simon Fredriksson røg ind i en fem minutters-udvisning, scorede Czanad Erdely til 3-2 for gæsterne i powerplay, der endda var i fem mod tre.

Rungsted gav heller ikke sådan lige op: For minsandten om ikke Maksim Popovic dukkede frem i undertal i begyndelsen af tredje periode og fik scoret. 3-3.

I en kamp, der bølgede frem og tilbage, var det Esbjerg imports, der fik afgjort kampen. Først Jeff King i powerplay og derefter Josh Winquist, der snuppede pucken fra Morten Jensen og fik en friløber på den konto.

Winquist scorede sikkert og til 5-3 i Rungsted-favør, som også blev slutresultatet og dermed gjorde kampen om tredje- og fjerdepladsen endnu mere tæt.

Herlev ydede god modstand, Herning vandt igen Rødovre skabte kæmpe overraskelse i Aalborg