Begge parter har interesse i hinanden efter Odenses flotte 2020-kalenderår

Odense Bulldogs har fundet melodien og energien igen og noget tyder på, at Marc Lefebvre bærer en stor del af skylden.

Nok begyndte trænerens periode på Fyn med en lang række nederlag, men kigger vi på de seneste 10 kampes formbarometer er Odense et top fire-mandskab, og det har naturligvis givet tanker om, hvorvidt canadieren skal fortsætte - og, om der skal forlænges med ham for den kommende sæson.

I et interview med Metalligaen.dk for nylig gjorde Marc Lefebvre opmærksom på, at han meget gerne vil fortsætte arbejdet hos Bulldogs, og det ønske understreger han i dagens udgave af Fyens Stiftstidende. 

- Jeg er 100 procent interesseret i at fortsætte i Bulldogs. Klubben gav mig en chance i november, og jeg har det fint i klubben, der fungerer godt, og vi har gang i noget godt med udvikling af holdet - blandt andet af de unge, danske spillere, lød det således fra Lefebvre til avisen.

Odense-formand Thomas Hertz Andersen vil ikke ud med et endeligt statement omkring canadierens fremtid i klubben, men forventer en afklaring på trænerspørgsmålet i februar. På spørgsmålet om, hvorvidt Odense-organisationen er tilfreds med den nye træner, siger han. 

- Ja, det er vi da. Han har fået mange ting til at fungere på isen. Holdet spiller blandt andet langt mere direkte og med færre taktiske bindinger, lyder det. 

Det ligner unægtelig noget, der kan fortsætte efter sommerferien. 


MARTIN LEFEBVRE TILBAGE I AALBORG TV-KAMPE: Her er februars tre kampe på TV2 Sport