Eagles er på tur til dobbeltopgør i Storbritannien

Herlev Eagles er på tur i weekenden - og det endda i nyt sponsortøj, kan man se på klubbens Facebook. Det gælder to kampe mod den britiske storklub Cardiff Devils, der pr. tradition er med i toppen af Elite Ice Hockey League.

Og tjekker man op Cardiff's hjemmeside, er der flere legender i spil, selv om der måske ikke skal så mange sæsoner til at blive en legende i Cardiff-regi - skrevet med et smil.

Blandt andre Herlevs assisterende træner Guillaume Doucet, der tidligere i karrieren har spillet to sæsoner og lavet 58 mål for waliserne. 

Doucet var en farlig angriber i sin "prime", og er altså nu tilbage på sin gamle hjemmebane, hvor han også sikrede sig en ligatitel og en Challenge Cup-titel til klubben. 

På den anden side, i den anden boks, står Matthew Myers som Cardiff-assistent. Han har spillet syv sæsoner i Devils-trøjen og vender altså tilbage som den anden legende på Cardiff-holdet, der har mange dansk-bekendte i truppen.

Mac Carruth (Herning), Evan Mosey (Herning), Josh MacDonald (SønderjyskE), Cody Donaghey (Odense og Aalborg) og Brett Perlini (Herning) har alle tidligere spillet i Metal Ligaen. 

Herlev kommer med den nye trup, der vandt den første testkamp med 3-1 over Rødovre - dog uden et par af de formentlig kommende profiler.

Forhåbentlig for Eagles-træner Edmundsson kan han bruge alle sine folk i aften og i morgen. 

Det bliver spændende at se, om en tilbagevendt dansker som Matthias Asperup og en ny dansk spiller som Rasmus Simonsen kommer stærkt ind på holdet i den kommende sæson. 

Og kan en mand som Oliver True fortsætte sin storform med mål på samlebånd? Og hvad med de nye svenskere? Kan de erstattet de store navne Lindqvist-Hansen og Jonsson?

Kampene kan streames via Cardiff Devils TV. Det koster 15 britiske pund pr. kamp. 

 

 


Herlev: "Flash" er kun til låns i weekenden Revanchetid for Aalborg? Returopgør i det nordjyske slag i aften