Det gik op og ned i ren rutsjetur i Bitcoin Arena i aften

Rungsted Seier Capital-Odense Bulldogs 6-5 (1-2,1-1,3-2) 1-0 Der var målfest i Bitcoin Arena, hvor Odense Bulldogs erobrede det første point i sæsonen mod Rungsted. De to hold delte 10 scoringer i den ordinære tid, inden Nikolaj Rosenthal afgjorde i overtiden med et godt riv af et håndledsskud.

Men Metal Final4-finalisterne fik lov til at svede for det mod bundholdet, der nøjagtig som før landsholdspausen nægtede at lægge sig.

Der var fart og temperament i kampen fra start, men det første mål kom først efter 14 minutter, hvor Jack Walker og Henry Hardarson kom af sted i en to mod en-situation. Walker leverede sin specialitet og lagde pucken i nettet med baghånden og op over skulderen på Thomas Lillie.

Rungsted slog hurtigt igen. Mattias Persson var tilbage, svenskerkæden samlet igen, og Olsson fik skrabet pucken ind til 1-1. Men inden perioden var ovre, havde Odense igen leveret en spilvending og en scoring. Denne gang med Lukas Lundvald som skarprettet.

Målfesten var åbnet.

Rungsted belejrede Odense-zonen fra begyndelsen af anden periode og Evan Cowley måtte ud i flere flotte parader. Martin Larsen tacklede højt og for hårdt på Lucas Andersen, der udgik, men Rungsted fik ikke udnyttet fire minutter i overtal.

Det gjorde Rungsted til gengæld, da Mike Daugulis sad ude. Mario Lucia udnyttede en løs puck og satte den ind til 2-2. Kort efter havde Rungsted et stolpeskud, men Bulldogs overlevede og kom igen foran, inden perioden løb ud.

Denne gang var det tjekken Vojtech Komarek, der udnyttede klumpspil efter en faceoff og sendte Odense foran 3-2. Det var ikke slut endnu. Slet ikke.

Rungsted vendte bøtten i de første 10 minutter af tredje periode. Først T.J. Moore og derefter Mario Lucia til 4-3 på et fremragende tic-tac-toe-mål. Der var spillet 50 minutter, men tre minutter senere var Odense på 5-4.

Jack Walker fyrede et fremragende skud af fra en spids vinkel og kort efter var Lukas Lundvald på spil med et skud, som Lillie nok burde have taget.

Tre minutter før tid røg Walker i straffeboksen, og det kostede Rungsteds 5-5-mål. Det var Willie Raskob, der fik pucken ud af et klumpspil og satte den mellem benene på Cowley.

Sikke en målfest, der fik sin ende i overtid. Rungsted udnyttede ikke muligheden i fire mod tre, men til gengæld var Rosenthal altså skarp, da han fik chancen og sikrede de forsvarende mestre to point.