Sverige er udelukket for Metal Liga-topscoreren

Mathias From var suveræn på topscorerlisten i den netop afsluttede sæson, og der er stadig spænding om, hvorvidt den elegante skøjteløber bliver i Herning eller skifter til udlandet. 

At udlandet er i spil, lægger Mathias From ikke skjul på i et interview med Sport Herning, hvor han taler om muligheden for at rykke ud over landets grænser. Tyskland, Østrig og Finland er de lande, som han nævner som interessante, mens han udelukker Sverige, hvor de altid taktisk snærende bånd kan sætte en stopper for From "frie spil". 

Men Blue Fox får også gode ord med på vejen. 

- Jeg kan ikke sige noget ondt om Herning eller Blue Fox. Jeg har fået den rolle på holdet, som jeg søgte, og den vil jeg også kunne få i næste sæson, hvor ambitionerne igen er høje. Samtidig har klubben jo fået en sportsdirektør i Peter Regin (tidligere Blue Fox- og landsholdsstjerne, red,), så setuppet er stadig pisse interessant, siger topscoreren til Sport Herning. 

Mathias From lavede 86 point i den netop afsluttede sæson og slog dermed rekorden for den danske liga (grundspil og slutspil). Den snuppede han fra holdkammeraten Morten Poulsen. 

From kom også på All Star-holdet som den eneste spiller, der ikke var aktør på de to finalehold. En ganske naturlig plads efter den flotte sæson, From leverede for Herning Blue Fox. 

 


Daniel Galbraith stopper karrieren efter guldhjelm nummer fire CSANAD ERDELY skifter hjem til Ungarn