Samarbejdet med direktør Morten Nielsen afsluttes

Rødovre Mighty Bulls kæmper hårdt for at komme oven vande igen. Ovenpå klubbens meddelelse om, at en redningsaktion er sat i gang, kom der i går en række konkrete beløb og handlinger på situationen.

Rødovre Mighty Bulls og det nye Advisory Board skal skaffe en halv million kroner inden udgangen af oktober måned for at undgå en faretruende konkurs. Derudover er der behov for yderligere to millioner kr. i den nærmeste fremtid. 

- Selv om der allerede er kommet mange tilsagn om støtte fra både loyale fans, tidligere sponsorer og nye partnere, er vi langt fra i mål, men vi har en stærk tiltro til, at vi lykkes, hvis vi løfter i flok, lyder fra klubbens Advisory Board og ejerskab, der står bag en skrivelse på Mighty Bulls' hjemmeside. 

- Samtidig intensiverer vi vores indsats for at sikre holdets økonomi og bæredygtighed på lang sigt. Vi arbejder dedikeret på at udarbejde en kommerciel og sportslig plan, der kan sikre holdets fremtid. En del af dette arbejde inkluderer sammensætning af en stærk bestyrelse, der kan sikre klubbens fundament i fremtiden, lyder det. 

I forbindelse med redningsplanen er der ligeledes taget afsked med direktør Morten Nielsen. Klubben og Advisory Boardet undersøger nu midlertidige løsninger vedrørende direktørposten.

- Klubbens mål er klart: At redde holdet på kort sigt og etablere en solid platform for en bæredygtig fremtid. Vi er dybt taknemmelige for den støtte, vi allerede har modtaget fra vores fans, partnere og lokalsamfundet. Sammen med Advisory Boardet er vi overbeviste om, at vi kan overvinde disse udfordringer og sikre en lys fremtid for Rødovre Mighty Bulls, lyder det i skrivelsen. 

Mighty Bulls ligger for øjeblikket på ottendepladsen i tabellen syv point foran Frederikshavn på sidstepladsen og tre point efter Herlev på syvendepladsen. 


STORT JUBILÆUM i Frederikshavn White Hawks OPTAKT: Frederikshavn WH-Odense Bulldogs