Fynboerne fik scoret fire gange i eftermiddag i Vendsyssel

Frederikshavn White Hawks gentog sejren fra sæsonens første kamp i Odense, men i modsætning til 6-0-sejren på Fyn i den første testkamp, måtte nordjyderne i dag arbejde lidt hårdere mod et Bulldogs-hold, der havde nye ansigter på holdet.

Det var et aggressivt fynsk hold, der pressede på fra start, hvilket resulterede i et hurtigt Sebastian Ehlers-mål. Men inden første periode var ovre havde Lucas Andersen og Jesper Jensen vendt bøtten for White Hawks, der førte 2-1 efter 20 minutter. Kanal Frederikshavn fortæller, at Jesper Jensen helt tog fusen på Galansky i Odense-buret ved 2-1-scoringen.

Anden periode var kuriøs på den måde, at Odense fik lov at score to gange i undertal. Kanal Frederikshavn fortæller, at Mathias Mølgaard uheldigt sparkede pucken i eget mål ved den ene lejlighed, mens Lukas Lundvald også fik passeret Mathias Seldrup, mens fynboerne var i undertal.

Frederikshavn fik dog også scoret et par gange. Mathias Mølgaard ramte korrekt i den rigtige ende, mens Kyle Hope fik scoret i powerplay på en Mads Larsen-assist. Dermed 4-3 efter 40 minutter af kampen i Nordjyske Bank Arena.

De to hold delte scoringerne i tredje periode. Begge mål i powerplay. Mads Larsen for White Hawks og Oliver Anker for Odense. Kampen blev afsluttet med tumult og en 2+10-udvisning til Frederikshavns Brock Beukeboom, tidligere Odense.

Frederikshavn havde fået samtlige imports på plads til dagens kamp, men spillede uden Christoffer Åkesson. Odense manglede Dale Mitchell. Der var heller ikke blevet plads til dansk-nordamerikaneren Eric Vanderhoff, mens Oliver True endnu ikke har været på holdkortet for fynboerne.