Kampstart 19:30 i Sparekassen Danmark Isarena

Det er noget overraskende, at Aalborg med to point i de seneste fem kampe ligger i bunden af formbarometeret. 

Nok har de fleste hold en downperiode i løbet af sæsonen - sådan cirka, men Aalborgs er værre end man kunne forvente af den stærke trup.

To point i fem kampe er slet ikke hverdagskost for Garth Murrays mandskab, men omvendt kan den canadiske træner se tilbage på et opgør i Vojens for nylig, hvor Aalborg var spillemæssigt dominerende, men bare ikke skarpe i offensiv zone.

Så måske er det spørgsmål om "hul på bylden" for spillere som Bjorkstrand, Spelling, Ladehoff og Jakobsen, der har været forbløffende rolige på det seneste - sådan rent pointmæssigt. 

Herlev har tre point i fem kampe og 1-14 i de to seneste kampe mod Herning og Rungsted. 

Så ørnene er virkelig også vingeskudte og skidt kørende for øjeblikket og har måske også "dowmperioden" for sæsonen lige for øjeblikket. 

Hold øje med: Aalborgs Patrick Bjorkstrand har vi ikke set meget til i indeværende sæson - i hvert fald ikke i forhold til i fjor, hvor han var en af Metal Ligaens bedste spillere. Hos Herlev er der lidt stilstand hos Oliver True, der eller er startet sæsonen på fremragende vis. 

Det forventer vi: At Aalborg sætter turbo på fra start, og at Herlev får svært ved at modstå presset over 60 minutter. 

Historikken: Senest Herlev var i Aalborg, vandt nordjyderne 8-0. Sidste opgør i Spar Nord Arena endte 3-1 - også til Aalborg. 

Skader/karantæner: Aalborg uden Magnus Boesen, Nicolaj Carstensen, Jonas Brøndberg og Søren Dietz-Larsen i Vojens. Herlev senest uden Philip Alftberg og Niclas Heinerö. 

Metalligaen.dk: Har sendt Jesper Larsen til Aalborg for at du kan følge med i de 60 minutter.

Statistikken: Aalborg har blot vundet en af seks kampe efter 9-2-sejren over Frederikshavn 27. oktober. Herlev har tabt de tre seneste udekampe med 3-17 i målscore. 


TO SPILLEDAGES KARANTÆNE TIL Mikkel Holm Skjellerup, Herlev Eagles OPTAKT: Herning Blue Fox-Esbjerg Energy