Kampstart 19:00 i Sparekassen Danmark Isarena

De kommer til at kende hinanden godt i den her weekend, spillerne fra Aalborg og Rungsted.

De to mandskaber mødtes i aftes, og mødes i aften igen. Og i øvrigt mødes de også i den kommende semifinale i Metal Final4, der spilles 19. januar.

Det var tempofyldt i går med Aalborg som det mest effektive hold.

Til gengæld havde Rungsted - i hvert fald i første halvdel af kampen - "mere puck" end Aalborg, men formåede altså ikke at udnytte overtaget og blev i stedet straffet af Aalborgs glimrende omstillinger, der på de to første mål blev anført af Julian Jakobsen. Især 0-2-målet, hvor Thomas Spelling blev sat op, var fremragende.

Rungsted formåede at rejse sig og udligne til 2-2, men Bo Hanson leverede det afgørende mål i tredje periode.

Det forventer vi: De seneste to kampe mellem de to hold har været jævnbyrdige. Da de mødtes i Sparekassen Danmark Isarena i slutningen af november, var Rungsted foran 1-0 efter to perioder og i aftes var Rungsted altså også ganske tæt på at få point. Vi kan sagtens få en tæt kamp i aften igen.

Hold øje med: Julian Jakobsen stod som før nævnt bag de to første Aalborg-mål. Hvis han er på vej til absolut topform, er det godt for Aalborg. Hos Rungsted scorede Matthias Asperup til 2-2 og hans topform er også yderst vigtig for Rungsted.

Skader/karantæner: Aalborg var af sted i går uden Jeppe Jul Korsgaard, Thomas Andersen og Mads Frederiksen, Tobias Ladehoff sidder ude med karantæne. Rungsted spillede uden Rasmus Andersson i gårsdagens match.

Metalligaen.tv: Har Kasper Buch på plads i Sparekassen Danmark Isarena til at guide dig igennem kampen.

Historikken: Det er Aalborg, der dominerer kampene mellem de to hold. Nordjyderne står med 11 af 12 mulige point i fire kampe.

Statistikken: To spillere leverede mere end et point i gårsdagens kamp i Rungsted: Morten Jensen for hjemmeholdet og Julian Jakobsen for gæsterne fra Aalborg.

Aalborg vandt underholdende match over Rungsted Tobias Ladehoff sidder ude med karantæne i aften