Kampstart 19:30 i Nordjyske Bank Arena

På trods af nederlaget i Rungsted for nylig, går Aalborg Pirates ind til aftenens lokalopgør som favorit.

Det er ikke længe siden, de to hold mødtes i Nordjyske Bank Arena, og her førte Frederikshavn sikker med 4-1, inden Pirates skruede bissen på og scorede seks gange på stribe.

Det var for øvrigt en af de mest underholdende matcher i Frederikshavn i hele sæsonen og en fremragende ishockeykamp. 

- Vi skal have styr på defensiven, det siger sig selv. Seldrup skal have opbakning inde i målet, siger Rasmus Søndergaard i et interview med White Hawks TV op til kampen, hvor han også erkender, at White Hawks-spillerne først og fremmest til at tænke på strukturen og på at få spillet til at fungere - end på resultatet. 

Spændende om den nye mand hos Frederikshavn, Christian Dreier, kan gøre en forskel og vi har altså formentlig også en Lukas Bach Nielsen, der skal forsøge at slå sig ind på holdet i Aalborg. 

Historikken: Senest vandt Aalborg 7-4 i Frederikshavn efter at have været nede 1-4. Desuden har Aalborg fem point i to hjemmekampe mod Frederikshavn og har dermed næsten rent bord i Nordjylland i denne sæson.

Skader/karantæner: Lefebvre, Højbjerg-brødrene, Daniel Madsen og Thomas Spelling var ikke med for Aalborg senest i Rungsted. Frederikshavn har efterhånden længe spillet uden Bumagin og Shugg.

Det forventer vi: Aalborg er favorit, men vil møde et frederikshavner-hold, der vil kæmpe hvad remmer og tøj kan holde. Det kan sagtens blive tæt i aften.

Hold øje med: En Nikolaj Krag-Christensen kunne måske dukke op og være en afgørende faktor for Frederikshavn, der skal holde med Josh MacDonald, der med sikkerhed er sulten efter revanche efter nederlaget i Rungsted.

Statistikken: Formbarometeret taler sit eget sprog. Aalborg med 12 point i de seneste fem kampe, Frederikshavn med tre point. Seneste sejr 8. december mod Herlev. 


STREAM: Frederikshavn WH-Aalborg Pirates OPTAKT: Esbjerg Energy-SønderjyskE