Kampstart 19:30 i Kvik Hockey Arena

Det er et "tidligt topopgør", der er på menuen i aften, når Herning og Odense tørner sammen i Kvik Hockey Arena. 

Blue Fox har vundet de to første kampe mod SønderjyskE og Rødovre og står med fem point, mens Odense har maksimumpoint efter sejre over Herlev og Frederikshavn. 

Og der er optimisme i Herning, fornemmer man.

- Vi har en sindssyg stærkt trup med vanvittig meget konkurrence om pladserne. Ingen kan være sikre på sin plads. Vi er 15 angribere, der også alle kunne spille special teams. Det er fedt, men det betyder selvfølgelig, at nogen skal sidde ude hver gang, siger Lukas Bang til Sportherning.dk. Han blev med sine to mål i Rødovre matchvinderen, der sikrede Herning sejren.

Og sejren kom faktisk ud fra en stærk fjerdekæde med Bang, Eskildsen og Magnus Carlsen.

Så der bliver nok at se til for Odense, der også møder op med optimisme. 

Til tider var spillet mod Frederikshavn ganske glimrende og gav grobund for fynsk optimisme. 

Den "indkøbte målscorer" Blake Bennett lynede med to kasser, og det var tydeligvis en kæmpe lettelse for Bennett, der endnu ikke havde nettet - hverken i testkampene eller i premieren i Herlev. Også backen Jeppe Urup, der er kommet hjem til Odense, har set rigtig fin ud i de to første kampe. 

Det forventer vi: En hård fysisk kamp, hvor Herning er favorit med lidt større bredde end fynboerne. 

Hold øje med: Skal vi se lidt mere til Odenses lette Filips Buncis i aften? Spiller Mathias Bau sin første storkamp i sæsonen foran Herning-publikummet?

Historikken: Tre gange i grundspillet gik holdene i overtid i sidste sæson. Herning vandt fire opgør, Odense to kampe.

Skader/karantæner: Odense manglede Mathias Mølgaard tirsdag, mens Herning mandag var uden Marcus Almquist og Joachim Linnet mod Rødovre. 

Metalligaen.tv: Har Søren Kaster på plads i Herning til at kommentere. 

Statistikken: Emil Kristensen kommer også med skud udefra for Herning. Fire gange huggede han på mål i Rødovre mandag aften. Blake Bennett var med fem skud den mest skydende mand for fynboerne mod Frederikshavn. 


OPTAKT: Esbjerg Energy-Herlev Eagles Skarpe tyskere sejrede sikkert i festlig kulisse