Kampstart 15:00 i Kvik Hockey Arena

Det burde være en formsag.

Nummer et mod nummer ni med nummer et på hjemmebane.

Men sådan er det bare ikke. Rødovre har nemlig forstyrret Herning Blue Fox ganske meget i løbet af sæsonen. 

Tre gange - en gang i ordinær, en gang i forlængelse og en gang i straffe - har Rødovre vundet på hjemmebane over topholdet. Den ene gang, de to hold mødtes i Kvik Hockey Arena, vandt Herning 6-4, men først efter at Rødovre havde været foran med 4-2. En femminutters-straf til Lasse Carlsen vendte billedet 29. oktober.

Men faktum er, at Rødovre har et godt greb om Herning, spørgsmålet er, om Rødovre også kan holde fast på denne snefyldte eftermiddag i Danmark. 

Begge hold spillede målfattige kampe fredag aften. Rødovre tabte 1-2 efter at have ført 1-0 over Herlev, mens Herning vandt 1-0 i Frederikshavn. 

- Vi kører hårdt på med fire stærke kæder, og det er med til, at vi arbejder modstanderne trætte. Vi havde det svært fra sæsonstarten, men det synes jeg ikke var så overraskende. Halvdelen af holdet er nyt, og der er kommet to nye trænere til. Det kræver lidt tilvænning fra alle sider, siger Herning-angriberen Magnus Carlsen til Sportherning.dk.

Om dagens kamp i Rødovre siger han til samme medie:

- Vores tre nederlag mod dem beviser, at man kan få problemer mod alle hold. Der skal leveres hver eneste aften, lyder det fra Carlsen. 

Det forventer vi: Kan Rødovre stå for presset i eftermiddag? Det bliver vanskelig og et godt kørende Herning-hold ligner en klar favorit trods det seneste besvær med Mighty Bulls.

Hold øje med: Brett Thompson spillede en superkamp, da de to hold senest mødtes i Herning, mens Kyle Hallbauer har afgjort to kampe for Rødovre mod Herning. 

Metalligaen.tv: Kenneth Kristiansen er på plads for at guide dig igennem de 60 minutter i Herning.

Skader/karantæner: Herning mangler den karantæneramte Andris Dzerins, mens Viktor Cubars også har været ude siden Continental Cup-weekenden. Rødovre var uden Lasse Carlsen og Frank Gymer. 

Historikken: Rødovre har altså vundet tre gange hjemme og scoret syv point mod Herning, der har vundet hjemmekampen med 6-4.

Statistikken: Over 30 minutter til Sebastian Bergholt fredag aften i Herlev. Hos Herning blev Lukas Bang matchvinder med sit ottende point i sæsonen, da han scorede fredag aften mod Frederikshavn. 

 


Herlev sejrede i jævnbyrdigt opgør TO SPILLEDAGES KARANTÆNE til Andris Dzerins, Herning Blue Fox