Kampstart 19:30 i Holger Danske Arena

Stor spænding før aftenens lokalderby i Holger Danske Arena. 

Rødovre har i den grad brug for point i bundstriden, mens Herlev med sikkerhed vil gøre alt for drille rivalerne. 

Mighty Bulls fik en elendig start på den sidste fase af sæsonen med et nederlag på 0-6 til Esbjerg og dermed blev Holger Danske Arena i første omgang ikke det "fort" som træner Olaf Eller håbede på i sin seneste status på klubbens hjemmeside.

Rødovre havde faser af kampen, hvor der var mulighed for at komme ind i kampen igen, men manglede altså den nødvendige skarphed foran målene. Det var måske forskellen på top og bund, der blev udpenslet der?

Herlev har endnu ikke været i aktion efter landsholdspausen, og der er ingen tvivl om, at især holdets nøglespillere har nydt godt af nogle fridage. Spillere som Jonsson og Johansson trækker enorme mængder af istid og det bliver ikke mindre her i den afgørende del af sæsonen.

Mon ikke ørnene vil elske at drille naboerne og give Rødovre endnu flere nerver på i den kommende tid. 

Det forventer vi: Uhyre spændende, hvordan Rødovre griber kampen an. Kommer Mighty Bulls flyvende ud med et stort pres, eller bliver det en lidt mere afventende og simpel stil for at lige at komme i gang igen efter det store nederlag mod Esbjerg? Herlev kan spille frit fra leveren, og det gør måske, at gæsterne må påtage sig en lille favoritværdighed i det spændende opgør. 

Hold øje med: Topspillerne skal træde i karakter hos Rødovre. Frank Gymer og Sami Moilanen skal levere varen i slaget mod Herlevs farligste folk som Jonsson og Elvenes. 

Historikken: Herlev har vundet de tre hjemmekampe (en enkelt i overtid), mens det i Holger Danske Arena er blevet en sejr til hvert hold. I julens to opgør vandt Rødovre 3-1 hjemme, men Herlev tog revanche med en 7-2-sejr på egen is.

Skader/karantæner: Rødovre manglede Marcus Almquist (sygdom) i kampen mod Esbjerg og har Mads Eller ude med karantæne, mens Herlev altså kommer friske ind til kampen i aften efter landsholdspause. 

Metalligaen.tv: Har Henrik Bauch på plads i Holger Danske Arena til at guide dig igennem de 60 minutter.

Statistikken: Rødovre havde 17 forsøg inden for rammen mod Esbjerg. Der skal flere skud til i aften mod et Herlev-hold, der har fået Adam Ohre ganske tilfredsstillende ind i målet. 89.2 hedder hans procenter foreløbig i syv kampe.

 


SYV SPILLEDAGES KARANTÆNE til Mads Eller, Rødovre Mighty Bulls OPTAKT: Frederikshavn White Hawks-SønderjyskE