Kampstart 19:00 i Rødovre Centrum Arena

Det er allerede fjerde gang, de to mandskaber mødes i Metal Ligaen og tredje gang, at Herning er på besøg i Rødovre Centrum Arena. 

Og det øjeblikkelige tophold har haft det yderst vanskeligt på Vestegnen i denne sæson.

Senest vandt Rødovre 4-3 efter forlængelse på Kyle Hallbauers mål, mens det i et opgør tidligt på sæsonen også var Kyle Hallbauer, der afgjorde med et 6-5-mål 41 sekunder før tid.

Så Herning ved godt, at de skal passe på Hallbauer og at det er vanskeligt at spille i Rødovre på en mandag aften. 

Rødovre kommer fra en tæt kamp i Rungsted, hvor spillet - specielt i anden periode - var vældig tilfredsstillende. Rødovre tabte dog 2-3 og tabte dermed ottendepladsen i Metal Ligaen til Frederikshavn. Men mon ikke Rødovre trods alt nu kan se en bundkamp, hvor Herlev også er involveret? 

Lige nu har Herlev 25 point, Frederikshavn 21 point og Rødovre 20 point. 

Herning kommer med stor optimisme, og faktisk var det seneste nederlag 3-4'eren i Rødovre. Siden har Blue Fox taget 12 point i fire kampe og erobret førstepladsen fra Aalborg. 

- Du må ikke gå ind til en kamp og tænke, at du kan slække lidt på noget. Du skal være villig til at kæmpe for hver puck og i hvert sekund. Det er den attitude, vi skal tage med. Og kæmpe til det sidste, som vi så mod Esbjerg i fredags, siger Pelle Hånberg til Sportherning.dk. 

Statistikken: Rødovre har scoret fire mål i alt i de seneste to kampe. Alle fire er scoret i powerplay. Hernings powerplay har også fungeret fint i de seneste to kampe med tre af ni scoringer i sejrene over Herlev og Esbjerg. 

Hold øje med: Det må være oplagt for Herning netop at holde et ekstra øje på Hallbauer. Hos Herning er kæden med Thompson, From og Thörnberg den måske farligste i den her sæson.

Metalligaen.tv: Jannik Sønderby er på plads i Rødovre Centrum Arena og guider seerne gennem de 60 minutters hockey. 

Det forventer vi: Hvis Herning ruller på i samtlige 60 minutter, bliver det her en vanskelig opgave for Rødovre, der skal sørge for en stram defensiv og skarphed i special teams. 

Historikken: Altså to hjemmesejre til Rødovre mod Herning, mens Herning har vundet sin hjemmekamp med 6-4 - i øvrigt efter at Rødovre førte 4-2. 

Skader/karantæner: Rødovre får Mads Eller tilbage fra overstået karantæne og kommer formentlig med fuldt hold. Herning må formentlig undvære Viktor Cubars, mens Andris Dzerins, der udgik mod Esbjerg, skulle være klar igen, siger Pelle Hånberg til Sportherning.dk. 

 


U20-LANDSHOLDET UDTAGET TIL DIVISION IA-VM GOALSHOW: Se målene fra SønderjyskE-Frederikshavn