Rungsted-angriberen gør status efter sejren i overtid i aftes

Rungsteds angriber Rasmus Andersson serverede en enkelt assist i aftes, da hjemmeholdet besejrede de sjællandske rivaler med 4-3 efter overtid.

Og efter en tredje etmåls-sejr over ørnene, erkendte Andersson gerne, at Rungsted har en anelse svært ved at greje Herlevs måde at spille på i indeværende sæson.

Det er nemlig et helt anderledes Eagles-hold end i fjor, som Rungsted møder i denne sæson. 

- Det var en noget rodet kamp, synes jeg. Herlev er svære at spille mod. De virker uorganiserede på en eller anden måde, men måske er der en plan med det. I dag kom de rigtig hårdt ud fra start, og de får det maksimale ud af deres materiale. De står godt nede bagved og så har de fået god offensiv power i kæden med Asperup og min gamle holdkammerat (Joseph) Jonsson, og det skal de have cadeau for. Vi var ikke helt klar fra start, må vi erkende, sagde Andersson til Metalligaen.dk.

- Heldigvis endte vi med at få en sejr og to point, konstaterede han. 

Der blev rykket lidt rundt i kæderne hos Rungsted i løbet af kampen, hvilket betød, at Andersson kom væk fra sin vante rolle. 

- Jeg fik lov at spille med Wideman, og måske kan det give lidt ny energi med nye kædekammerater. Vi har ikke rigtig produceret som håbet i vores kæde, konstaterede Andersson. 

 

 


LYNOPTAKT: Søndagens tre kampe i Metal Ligaen BILLEDER: SKARPE SKUD fra Rungsted-Herlev