Mighty Bulls vandt i straffeslag i revanchedysten mod Rungsted

Rødovre Mighty Bulls - Rungsted Seier Capital 4-3 (1-0, 0-1, 2-2) 1-0 Andendagsgilde i Rødovre Centrum Arena med Rungsted på besøg. Gårsdagens nederlag til netop Rungsted skulle gerne revancheres denne aften, i tyrenes jagt på avancement i tabellen, mens aftenens gæster jagtede ”yderligere afstand”.

Kampens begyndelse kunne ikke være bedre for hjemmeholdet. Godt et minut spillet og Brady Vail gjorde skaden fra i går god igen, da han eksekverede i slottet, på forarbejde af Jonathan Brinkman Andersen og Brendan Harms, der stjal pucken fra gæsternes forsvar. Rungsteds keeper David Grubak virkede noget sagesløs på afslutningen.

Kort efter var Rungsted tæt på scoring da hjemmeholdets Marco Illemann fumlede med og tabte pucken bag eget mål. Ikke lige det træneren ønsker at se.

Efter fem minutter blev Rødovre ramt af kampens første udvisning. Lasse Carlsen for crosschecking. Ingen mål trods glimrende spil af begge mandskaber. Udvisningen så efterfølgende ud til at have ramt Rødovre hårdt. De havde svært ved at sætte spillet og få pucken ud af egen zone, når muligheden var der.

Efter ti minutter susede Rungsteds Nikolaj Murholt Rosenthal pludselig afsted på en friløber, men hjemmeholdets John Muse med genvalg i buret, reddede.

Mod slutningen af perioden bed hjemmeholdet fra sig igen og især Brady Vail var tæt på at udbygge. Rungsted trak sin første udvisning med små tre minutter til pause. Frederik Bjerrum afsonede.

Fnidder i forbindelse med blokering sendte en spiller fra hvert hold til afsoning uden effekt, og pausehornet gjaldede efter en underholdende første periode.

Anden periode fortsatte hvor første slap. Hjemmeholdet med stor vilje og udeholdet, der ikke satsede alverden. Det meste spil afviklet i Rungsteds zone hvor David Grubak tog for sig af retterne.

Midtvejs fik gæsternes André Pison Stærmose en stor mulighed for udligning, da han blev spillet fri i slottet, men afslutningen stod ikke mål med opspillet, da pucken blev sendt udenom kassen.

Med seks minutter til pause kom gæsterne på tavlen. Det var Rasmus T. Andersson der, i et to mod én spil valgte at eksekvere selv, og med et piv af et håndledsskud sende pucken i kassen. 1-1.

Kort efter powerplay til Rungsted, der dog ikke fik sat spillet, inden Rødovre igen spillede fuldtalligt, og trods masser af gode tilbud forblev udligningen eneste scoring i perioden, som ellers tilhørte hjemmeholdet.

Dacapo og chokstart på tredje periode, hvor hjemmeholdets Oliver Kjær efter femten sekunder bragte tyrene i front igen. En friløber blev konsekvent udnyttet.

Tiden efter scoringen viste et hjemmehold i kontrol, der udstrålede tro på egne evner og ønsket om at lukke kampen ned med endnu en scoring. Rungsted haltede mere og mere efter hjemmeholdet på alle parametre.

Den tredje scoring til Rødovre stod Jonathan Brinkman Andersen for, da han midtvejs udnyttede noget, der lignede en indarbejdet angrebsmetode. Pucken op bag gæsternes mål og derfra ind i slottet til scoring. Assisten stod Brady Vail for.

En udvisning med få minutter igen til Rødovre førte til både scoring til gæsterne og endnu en udvisning til hjemmeholdet vendte det hele lidt på hovedet. Først reduceringen som var en hammer fra Rasmus T. Andersson. Dernæst powerplay til gæsterne, men de virkede tømt for energi og Rødovre kunne ånde lettet op, - fuldtallige igen.

Med under et minut igen Rungsted uden keeper og ny scoring. Udligningen signeret Nikolaj Murholt Rosenthal, der mellem venner og fjender sendte pucken på mål og forbi John Muse.

Dramaet skulle fortsætte i overtid for at fordele ekstrapointet. Udvisning til gæsterne med godt et minut tilbage af overtiden, Timeout til Rødovre, - men ingen scoring, og straffe skulle afgøre det hele.

En kamp, der havde det hele, blev afgjort af Rødovre der scorede på to af deres forsøg. Rungsted brændte alle sine. Det var Ryan Lowney og Brendan Harms, der scorede.