Den 24-årige back kommer fra Timrå

24-årige Gustav Nielsen løber den kommende sæson på isen i Frøs Arena iført den lyseblå trøje med nummer 48 på ryggen.

Det skriver SønderjyskE i en pressemeddelelse, hvor Nielsen præsenteres således. 

Trænerteamet, Mario Simioni og Anders Førster, har haft travlt med at studere videomateriale på den bevægelige back, og de kan lide, hvad de har set.

– Vi har fået meget positive meldinger på de referencer, som vi har trukket på ham, og så kan Mario og Anders også lide det, de har set af ham på video. Han er en stærk skøjteløber med god fart og et godt blik for spillet, udtaler direktør Klaus Rasmussen.

Gustav Nielsen har senest spillet for barndomsklubben Hudiksvalls HC i HockeyEttan, og inden da blev det blandt andet til fem år i traditionsklubben Timrå IK, hvor han nåede at spille otte kampe i SHL samt kampe i HockeyAllsvenskan. Svenskeren ser frem til sin første sæson uden for hjemlandets grænser.

– Jeg har hørt meget godt om SønderjyskE. Jeg kender Villiam Haag, som spillede i klubben sidste sæson, og så har jeg også talt med andre spillere, som har talt meget positivt om klubben. Jeg tror den danske liga passer godt ind i min spillestil, og jeg glæder mig rigtigt meget til mit første udlandseventyr. Jeg vil gøre mit bedste for at vi får en god og lang sæson, siger Gustav Nielsen.


HERNING får gigantisk lysshow i Kvik Hockey Arena JUNI-STATUS: Herlev Eagles