Den 18-årige forward er klar til endnu en sæson hos vestjyderne

Den 18-årige Energy-forward Thomas Mondrup trækker også i den kommende sæson Esbjergs gule trøje over hovedet:

- Vi glæder os i trænerteamet til arbejdet med at videreudvikle Thomas. Han er en spiller, som i udpræget grad spiller med hjertet. Samtidigt har han ”næse” for spillet og kan score fra næsten alle vinkler. Det betyder, at Thomas er svært forudsigelig og vanskelig at spille imod, fortæller cheftræner Jason Jaspers fra Esbjerg Energy:

- Den slags spillere er gode at have på sit hold. Og samtidigt har jeg noteret mig, at Thomas har et stort potentiale, som jeg ser frem til at kunne bidrage til udviklingen af. Når man kigger ned over Mondrups kompetencer, er der mange og vi ser i trænerteamet frem til det videre arbejde.

Thomas Mondrup, der er 176 cm høj kan benyttes både som center og som wing og har samtidigt den eftertragtede højre-fatning på staven.

- Jeg har haft et lærerigt første år med seniorishockey for Esbjerg Energy. Forskellen på junior- og seniorishockey er ret stor og i Metal Ligaen skal man virkelig være vågen. Jeg har lært en del til træning og en del i kampene, så jeg har lidt at bygge videre på, fortæller Thomas Mondrup:

- Disse erfaringer tager jeg nu med mig. Jeg er fx bevidst om, at der skal bygges videre på min fysik, så jeg både kan blive fysisk stærkere, men også hurtigere. Der er mange små detaljer i spillet, som jeg kan arbejde med at forbedre i det kommende år. Jeg er optimistisk og ser positivt på mulighederne i de kommende år. Ellers kommer man jo ikke videre, forklarer vestjyden.

Den unge Energy-forward opnåede sidste sæson 12 kampe for Esbjerg og har deltaget i en enkelt U18-slutrunde for Danmark.

- I trænerteam ønsker vi at se mere af de ting, som Thomas hidtil har demonstreret. En plads i kæderne og istiden skal alle gøre sig fortjent til, uanset om talentet og spillerens potentiale er stort eller lille. Alle skal vise sit værd, for at få en plads på holdet.

- Spillerne skal på en gang være sultne, men samtidigt være indstillet på at vise tålmodighed. Og Thomas er en meget ung spiller, med fremtiden foran sig. Det skal han huske. Han er i gang med forberedelserne til den nye sæson, og her skal også lægges et stort arbejde, slutter Jason Jaspers.  


WHITE HAWKS TV: Sommerinterview med sportschef Kasper Kristensen MATT SPENCER er ny back i SønderjyskE