Gamle holdkammerater glæder sig til hård dyst

Esbjerg Energy og Frederikshavn White Hawks er klar til det, der ligner en hård og jævnbyrdig serie og for Esbjerg-målmand Thomas Lillies vedkommende bliver det til en kamp mod mange tidligere holdkammerater fra White Hawks, hvor han spillede fra 2016 til 2018.

Derefter skiftede Thomas Lillie, oprindelig "Vojens-dreng" til Rungsted Seier Capital, som han blev mester med i 2019. Efter sidste sæson skiftede han til Esbjerg, hvor han lige nu er i hård duel med Mads Søgaard om spilletid. 

- Vi tror på os selv. Vi skal, uden jeg skal røbe for meget, have set en masse videomateriale igennem de næste dage. Men ellers skal vi ud og spille vores eget spil. Vi vil naturligvis gerne vinde serien 4-0, men jeg bliver bestemt ikke overrasket, hvis den trækker længere ud. Det bliver en serie, hvor man kan komme ind og påvirke modstanderen over syv kampe, så det forventer jeg også det bliver her. Men som sagt, vi tror på os selv, siger Thomas Lillie til Whitehawks.dk, der har talt med Esbjerg-målmanden.

Også Gorm Topholt - Frederikshavn-forwarden - tror naturligvis på sejren i serien. 

Sådan skal det være frem mod en bedst af bedst af syv-omgang.

- Det hold, der har viljen og marginalerne, kommer videre til semifinalen. Vi har spillet gode kampe mod Esbjerg de seneste gange vi har mødt dem, så vi skal fortsætte de takter. Esbjerg er et giftigt hold som laver mange mål, så vi skal have lukket dem af, og stå godt i defensiven, siger Topholt om recepten for de kommende uger. 

 


PO-historik: Da Green sendte Rødovre ud i kamp syv og Ellers mirakel i Rungsted BILLEDER: SKARPE SKUD fra Herning-Frederikshavn