Seks spillere har fået plads i denne uges A-kæde

Vi har spurgt os for blandt kommentatorerne på Metalligaen.tv, som har været med til at bidrage til denne udgave af "Ugens hold".

Følgende seks spillere har fundet vej til ugens A-kæde:

Målmand: George Sørensen (Aalborg Pirates) Han tog sæsonens første shutout og stod en glimrende kamp i derbyet mod Frederikshavn med 17 redninger og ingen mål imod.

Back: Emil Kristensen (Herning Blue Fox): Hvilken debut for Herning og hvilket comeback i Metal Ligaen for Emil Kristensen, der var manden med mest istid hos Herning og tilmed leverede to mål, en assist og et sejrsmål. 

Back: Eric Gotz (Aalborg Pirates): Leverede en fin og fejlfri indsats i premieren og krydrede sin kamp med en assist på Julian Jakobsens afgørende mål. 

Forward: Niklas Andersen (Esbjerg) Gjorde alt for at vise sig frem i sin comebackkamp i Esbjerg, hvor det blev til mål og to assists - og en lovende indsats for moderklubben. 

Forward: Brandon Magee (Rødovre Mighty Bulls) Den lille og smilende slider er landet i Rødovre, hvor han også begyndte sin sidste sæson. Nu bliver han hos Mighty Bulls, hvor han leverede et forrygende sammenspil med Sami Moilanen i den første kamp.

Forward: Filip Karlsson (Rungsted Seier Capital) Svenske Karlsson sluttede godt af i sidste sæson og er fortsat med de gode takter her i denne sæson. Karlsson 


Esbjerg Energy skriver 3-årig kontrakt med Jeppe Bertram OPTAKT: Rødovre Mighty Bulls-Herning Blue Fox