Micke Saari tilføjes til truppen i Odense Bulldogs på en månedskontrakt med øjeblikkelig virkning

Odense Bulldogs henter den 29-årige finske forward Micke Saari, der skal styrke holdets offensive muligheder. Micke Saari hentes til klubben på en kontrakt for den kommende måned med option på forlængelse.

Det skriver Bulldogs, der præsenterer finnen således: 

På grund af den aktuelle skadessituation, der har ramt offensiven og decimeret bredden samt den tætte igangværende kamp om kvalifikation til Final4, har Odense Bulldogs besluttet at tilføje Micky Saari til truppen med øjeblikkelig virkning og dermed styrke offensiven.

”Den seneste tids skader i truppen betyder, at vi slider rigtig meget på få spillere – og det giver os udfordringer. Derfor har vi besluttet at styrke holdet den næste måned, hvor også Final4 pladserne afgøres, med tilgangen af Micke Saari.”  – fortæller Ole Nielsen, administrerende direktør i Odense Bulldogs og fortsætter: 

”Micke Saari skal give truppen en fornyet energi og blandt andet bidrage offensivt med sine gode visioner i pasningsspillet og drive med pucken frem i banen.”

Micke Saari skifter til Odense Bulldogs med en masse erfaring i rygsækken og har blandt andet spillet mere end 160 kampe i finske Liiga i klubberne Blues, JYP og senest SaiPa. I sidste sæson tørnede den spilstærke center ud på slovakisk is, hvor han noterede sig 24 point fordelt på 11 scoringer og 13 assists i 40 kampe.

”I første omgang har vi skrevet en månedskontrakt med mulighed for forlængelse med Micke Saari. Det giver os mulighed for at se hinanden an, inden vi træffer en endelig beslutning, om det skal være permanent.” – afrunder Ole Nielsen.

Micke Saari tilslutter sig truppen torsdag eftermiddag og vil være spilleklar allerede fredag aften til udekampen mod SønderjyskE.

 


METAL FINAL4-gyseren: Hvem står som vindere 29. oktober? CHL-status: De danske mestre leverede en hæderlig kampagne