Stærkt resultat af de danske mestre i Østrig

Rungsted Seier Capital klarede her til aften endnu et flot resultat i Champions Hockey League.

Det blev 2-3 efter forlænget spilletid i Klagenfurt hos Sebastian Dahm og Phillip Bruggisser, der begge var med hos EC KAC, som hjemmeholdet officielt bliver benævnt.

Rungsted kom foran på fornemste vis, da unge Sebastian Sørensen viste, hvorfor han er hentet ind fra Rødovres talenthold. Sørensen skal ind i banen på en omstilling og satte pucken flot op bag Sebastian Dahm i hjemmeholdets mål.

Det var kort inde i anden periode, men inden den var ovre, havde Nick Petersen udlignet for hjemmeholdet, og canadieren med det nordisk-klingende navn var også på pletten, da han bragte Klagenfurt på 2-1 kort inde i tredje.

Rungsted gav ikke op, og den meget smalle trup kæmpede forbilledligt. Det gav pote.

Tim Daly udlignede med et præcist skud fra blå linje, og Ville Kolppanen holdt buret rent i resten af den ordinære spilletid.

I overtiden scoreded Lukas Haudum til 3-2 og sendte dermed hjemmeholdet op på 4 point i toppen af puljen sammen med Donbass, der vandt over Rouen. Rungsted har tre point, mens Rouen ligger nederst med en enkelt pind.

Gode perspektiver for Rungsted før den kommende uge, hvor to hjemmekampe mod Donetsk og Klagenfurt venter.

Odense Bulldogs indgår ungdomsaftaler med fem spillere Aalborg vendte og fik tre point på stærk tredje periode i Herning