Afløser Rasmus Søndergaard med "C'et"

Der var to kaptajner i Frederikshavn i fjor. 

Jesper Jensen begyndte som en naturlig leder med sin store erfaring på klubplan og landsholdsplan, men som de fleste formentlig husker, måtte Jesper Jensen desværre udgå i løbet af sæsonen med hjernerystelse og altså senere stoppet sin aktive karriere. Heldigvis er han allerede trukket ind i trænergerningen, hvor han blandt andet skal arbejde med U16-landsholdet. 

Han blev afløst af Rasmus Søndergaard, der tog over som kaptajn i den resterende del af sæsonen. 

Nu kommer en ny mand ind med "C'et" i Frederikshavn. Træner Patric Wener og White Hawks-staben har valgt endnu en erfaren mand som kaptajn. Det bliver Christopher Frederiksen, der bliver lederen i omklædningsrummet. 

Frederiksen skal i gang med sin 14. sæson i Metal Ligaen og har spillet næsten 550 kampe på dansk is. Han er rolig og afklaret i sin spillestil og gør spillerne omkring sig bedre og skarpere. Derfor kommer det ikke som en overraskelse, at Frederiksen bliver kaptajn. Med det ansvar bliver Frederiksen formentlig også mere "vokal", for det er måske på det punkt, han stadig kan løfte sig i lederegenskaberne. 

Bulletinerne fra Frederikshavn fortæller os, at Daniel Baastrup-Andersen og Robin Johansson bliver assisterende kaptajner i det nordjyske. 


Aalborg nummer 128 på europæisk rangliste VIDEO: HØJDEPUNKTERNE fra tre af fredagens testkampe i kompakt form