Se med fra klokken 11, når det går løs i Landshut

Så gælder det endnu en kamp for herrelandsholdet, der i dag møder Østrig.

Kan Mikael Gaths tropper fortsætte de gode takter fra kampen mod Slovakiet (4-3-sejr), når det i dag gælder kampen mod Østrig? Østrigerne har tabt de to første kampe og er lige under Danmark i verdenshierarkiet. Får vi en dansk sejr mere.

Se med på METALLIGAEN.TV KLOKKEN 11.

I går blev det til en 4-3-sejr over Slovakiet.

Det var samtidig landstræner Mikael Gaths første sejr som rød og hvid coach og dermed en stor dag for chefen i boksen.

Danskerne leverede en solid første periode. Mål af Joachim Blichfeld og Christian Wejse bragte de rød-hvide på 2-0, og Mikkel Aagaard øgede i anden periode den danske føring til 3-0 i powerplay. Det var også i powerplay, at slovakkerne fik reduceret midt i anden periode.

Slutfasen bød på endnu en dansk scoring. Anders Koch gjorde det til 4-1 med assister fra From og Oliver Lauridsen, og vi skulle frem til slutfasen for at finde to slovakiske reduceringer.
Nærmere kom slovakkerne heldigvis ikke, og Mathias Seldrup i det danske bur kunne til slut notere sig for 24 redninger foran de 1500 tilskuere i Fanatec Arena i Landshut.

METAL FINAL4: Aalborg-organisation på vej i arbejdstøjet A-LANDSHOLDET klar til kamp i Landshut - direkte på Metalligaen.tv