Alexander Lindqvist-Hansen har spillet sin sidste ishockeykamp, sagde han i går efter Herlevs slutspilsexit

Han har næsten været personificeringen af det "nye Herlev", som træner Patric Wener skabte på grundlag af en meget stærk svensk stamme, og han har også været respekteret og anerkendt for sin fantastiske fighterindsats og sin altid fair og smilende attitude. 

Men nu er det slut for Alexander Lindqvist-Hansen. Ikke blot i Herlev men i karrieren. 

Det sagde Herlev-angriberen efter fem sæsoner i den sort-gule trøje, hvor bronzemedaljen i fjor var det ubetingede højdepunkt. 

"Flash", som Alexander Lindqvist-Hansen kaldes på grund af sit lynhurtige skøjteløb, nåede at score 89 mål for Herlev og der er formentlig ikke den forsvarsspiller i Metal Ligaen, der ikke er blevet forstyrret af den bevægelige svensker. 

- Jeg stopper. Det var min sidste kamp i Herlev. Min sidste kamp i karrieren, så det var det sidste, I fik set af mig, sagde "Flash" til kommentator Jannik Sønderby sent fredag aften. 

- Jeg kommer nok tilbage og skal se nogle kampe, så måske kommer jeg ned og laver lidt ballade her, så I kan se mig, tilføjede han med sit klassiske smil. 

Når man så scenerne efter kampen, lå det lidt i luften, at der var noget ekstraordinært på vej. Lindqvist-Hansen var i tårer og fik en ordentlig bjørnekrammer af sin holdkammerat Joseph Jonsson. 

Lindqvist-Hansen kom til Herlev efter en lang karriere i de tre bedste svenske rækker, og udtalte straks efter sin ankomst, at han holdt meget af det mere åbne spil i Metal Ligaen.

På den måde var den 32-årige svensker altså et perfekt match til Herlev og Metal Ligaen og han ender som en af de udlændinge, der satte sit aftryk og ikke bare var på gennemrejse i Herlev.

Se interviewet med "Flash" herunder via Metal Ligaens Instagram. 


OPTAKT: Odense Bulldogs-Esbjerg Energy SønderjyskE videre: Endnu engang en tand stærkere end Rungsted