Rungsted manglede hele seks spillere i Aalborg tirsdag aften

Det var hårdt arbejde at være Rungsted Seier Capital-spiller tirsdag aften.

Nordsjællænderne kunne lige og lige stille tre kæder og målmand Oskar Östlund var også blevet hjemme og overlod buret til Magnus Wulff, der trods nederlaget på 2-5 stod en fornuftig kamp. 

Men Rungsted var blevet ramt af, at der var "noget i luften" og havde hele seks mand ude. Denne vinters "sygdomsherligheder" rammer også ishockeyspillere. 

Derfor var Oskar Östlund, Lucas Andersen, Albin Lindgren, Matthias Asperup, Tim Wahlgren og Jack Jacome fraværende, og det tyngede naturligvis holdkortet. 

Rungsted-lejren har formentlig gjort alt for at få spillerne raske og klare igen, men der er selvfølgelig spænding om Rungsteds opstilling i Aalborg i morgen, hvor det gælder Aalborg Pirates i den anden semifinale i Metal Final4.

Selv om Rungsted er underdog i Sparekassen Danmark Isarena, kan nordsjællænderne se tilbage på de seneste opgør mod Aalborg som helt jævnbyrdige. 

Så kommer Rungsted med raske ben og kroppe, er der i den grad lagt op til en spændende semifinale to i morgen. 

HUSK MEDIA DAY! Optakt til Metal Final4 direkte: 

Det sker i dag klokken fra klokken 16:00 (interviews mm. begynder 16:30) og det hele sendes på Metalligaen.tv og de fire deltagende klubbers Facebook-kanaler. Du kan også se med via Metal Ligaens Facebook-side. 


Før Metal Final4: Spænding om målmandsposterne i Herning og SønderjyskE VIDEO: Interview med sportschef Daniel Nyegaard, Herning Blue Fox