Der arbejdes på højtryk før den første semifinale i morgen

Ser man bort fra slutspillet, så er Metal Final4 en af sæsonens store begivenheder. Og to af kombattanterne, Herning og SønderjyskE, er kommet i svære målmandsproblemer før den første semifinale i morgen klokken.

Hos Herning er Mac Carruth skadet, mens SønderjyskE har både Henriksen og Galbraith ude. Det efterlader de to mandskaber med talentfulde, men uerfarne målmænd på posten: Valdemar Andersen hos Herning og Tobias Villykke hos SønderjyskE. Og på en eventuel reservebænk skal man grave dybt for at finde folk.

Derfor er der næppe tvivl om, at markedet afsøges hidsigt for at finde en løsning. 

- Vi kigger på alle muligheder og vender alle sten. På én af stenene står der, at vi kører videre med Valdemar som førstemålmand, men det er også meget at bede en så ung mand om at bære holdet som førstemålmand, siger sportschef Daniel Nyegaard til Sportherning.dk. 

I det sønderjyske måtte man se Patrick Galbraith udgå i Herlev efter et uheld, hvor han fik en medspiller ned over sig under tumult foran eget mål.

Galbraith skal ifølge JydskeVestkysten scannes i dag, men han bliver altså næppe klar til semifinalen i Metal Final4, og i forvejen er altså Henriksen skadet. 

SønderjyskE havde samme problem i 2020, hvor klubben stod foran Continental Cup på hjemmebane med kun en førstemålmand. Her blev den nuværende Herlev-målmand Adam Ohre hyret ind for en weekend. 

Mon ikke der også spekuleres i noget lignende lige nu hos SønderjyskE?

Spændende om der dukker nyheder op i løbet af de kommende 48 timer fra de to traditionsklubber. Der er faceoff i semifinalen klokken 16 i morgen i Sparekassen Danmark Isarena. 

HUSK MEDIA DAY: Torsdag klokken fra klokken 16:00 (interviews mm. begynder 16:30) og det hele sendes på Metalligaen.tv og de fire deltagende klubbers Facebook-kanaler. Du kan også se med via Metal Ligaens Facebook-side. 


SE MEDIA DAY før METAL FINAL4 LIVE! FØR METAL FINAL4: Er Rungsted-spillerne blevet ordentlig raske?