Keeperen har mod på mere i det nordjyske

Han er efterhånden fast inventar i Metal Ligaen og dansk ishockey, og der er næppe tvivl om, at Tadeas Galansky efterhånden rangerer som en af de mest markante udenlandske målmænd, der har huseret i dansk ishockey. 

Han har både vundet DM-guld og pokaltitler og har sæson efter sæson stået med et højt bundniveau.

Nu har tjekkiske Galansky placeret sig i Frederikshavn, hvor han netop har afsluttet indeværende sæson med et ærefuldt 2-4-nederlag i kvartfinaleserien.

Han og familien fornemmer, at Frederikshavn er deres hjem og Galansky håber at have mindst tre sæsoner mere i kroppen. Og han vil gerne være med i det nye White Hawks-projekt. Det siger han i et interview med Nordjyske. 

- Tidligere i min karriere handlede det mere om at kunne vinde titler. Nu er jeg kommet til et punkt, hvor jeg meget gerne vil være med til at genopbygge en klub som Frederikshavn. Jeg håber, vi kan rykke klubben i den rigtige retning, mens jeg spiller her, og efter min aktive karriere er jeg også klar til at hjælpe, hvis klubben kan bruge mig, siger Tadeas Galansky til Nordjyske. 

Han er efterhånden blevet 30 år og startede sin danske karriere helt tilbage i 2015/16-sæsonen i Odense. Han har vundet Metal Cup med både Frederikshavn, Odense og Aalborg og har også et enkelt dansk mesterskab med Aalborg på sit flotte cv. 


Semi-historik: Herlev skal bryde stime mod Aalborg Bang og Simonsen forlænger med Blue Fox