Herning Blue Fox står klar til semifinalerne i året Metal Liga-slutspil, og allerede på nuværende tidspunkt melder flere af semifinalisterne sig klar til næste sæsons trup. Nu har yderligere to forlænget med blårævene.

Det skriver Herning Blue Fox i en pressemeddelelse, hvor de to præsenteres således. 

Den første af de lokale Herningdrenge der har forlænget vil de fleste nok kunne huske allerede havde en kontrakt for den kommende sæson. Men for den 20-årige hard-hitter Lukas Bang har en yderligere forlængelse med barndomsklubben været det bedste næste skridt, for at kunne fokusere på den fantastiske udvikling han har været gennem specielt i denne sæson. Med forlængelsen betyder det derfor, at de midtjyske hockeyfans kan glæde sig over Bangs resolutte spillestil i endnu 2 sæsoner.

Daniel Nyegaard fra Herning Blue Fox glæder sig sammen med resten af den sportslige ledelse over forlængelsen, og forventer at Bang tager yderligere nogle store skridt i løbet af de næste to sæsoner.

- Lukas har formået at bygge videre på sit gennembrud fra sidste sæson, hvor han blev kåret til Metal Ligaens bedste unge spiller. Han har taget endnu et positivt skridt i sin udvikling hos Blue Fox, så vi er naturligvis glade for at kunne forlænge kontrakten med Lukas for yderligere en sæson. Vi forventer at Lukas fortsætter sin gode udvikling, hvor han er blevet bedre og bedre for hver sæson han har spillet hos Blue Fox. Lukas er en vigtig del af holdet både på og udenfor isen, hvor hans glade personlighed er med til at skabe en god stemning i omklædningsrummet og til træning, fortæller Daniel Nyegaard.

Nyheden om at ”Banger” forbliver blåræv de næste to sæsoner, må vække glæde hos Herning publikummet, som elsker at se Lukas Bangs fysiske og direkte spillestil. Hovedpersonen selv har ligeledes rosende ord om de blå-gule fans.

- Jeg er rigtig glad for at have forlænget min kontrakt i Blue Fox med yderligere et år. Det er en professionel organisation med et setup, hvor jeg føler jeg kan udvikle mig bedst som ishockeyspiller. Denne sæson har været rigtig positiv, da vi har vundet Metal Cup Final4 og har lagt i toppen af tabellen gennem hele sæsonen, og forud for semifinalerne føler jeg, at vi har holdet til at gå hele vejen i år. Personligt har denne sæson også været rigtig god, og jeg har udviklet mit spil især i den offensive zone. Jeg er også fuld af forundring over vores fans, som har skilt sig ud ved at give os en markant opbakning i denne sæson – i skal have en stor tak for at skabe en fantastisk kulisse til vores hjemmekampe, lyder det fra Lukas Bang.

Simonsen forlænger med to sæsoner
Herning Blue Fox skrev i indeværende sæson med Herning Ishockey Klubs back talent Kasper Simonsen, der ret hurtigt grundet skader hovedsageligt i Blue Fox defensiven, blev kastet ud i fast spilletid i både 5 mod 5 og special teams. Det er meget atypisk i sin allerførste sæson på eliteholdet, at kunne skrive så mange spilminutter på kontoen, men hatten af for den kun 17-årige forsvarsspiller, der med stor overbevisning kastede sine 187 cm og 94 kg direkte ind i en klippehård defensiv indsats.

Efter en fantastisk start med 12 Metal Liga kampe der i den grad gav hår på brystet for den unge back, stoppede en skade til en kamp med Herning Ishockey Klubs talenthold umiddelbart herningenserens fantomstart. Men indsatsen og ikke mindst det talent der er at arbejde videre med, har altså nu kastet en forlængelse af sig, så Kasper kan fortsætte de gode takter til de kommende sæsoner.

- Vi er glade for at Kasper har valgt at forlænge sin kontrakt med Blue Fox. Han har imponeret mange i og omkring klubben med hans store arbejdsindsats og gå på mod, der forhåbentligt kommer til at sikre ham en fast rolle på Blue Fox holdet i de kommende år, lyder det fra klubbens sportslige ledelse.

Udover at spille for Blue Fox, så har Kasper Simonsen optrådt for Herning Ishockey Klub samt det danske U18 landshold. Kasper Simonsen er glad for at kunne fortsætte udviklingen fra juniorhockey til seniorhockey med den nye kontrakt.

- Jeg er glad for at forlænge min kontrakt med Blue Fox for de kommende 2 sæsoner. Klubben har vist mig masser af tillid i denne sæson, og det har gavnet min udvikling som ishockeyspiller, at jeg har været en del af Blue Fox holdet i denne sæson. Jeg ser frem mod fremtiden med masser af motivation og lyst til at kæmpe endnu hårdere for min udvikling på og udenfor banen”, slutter Kasper Simonsen.


Galansky klar til at bygge op med Frederikshavn HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra Aalborg-Rungsted