Aalborgs bredde er holdets styrke, siger Mikkel Højbjerg til Nordjyske

Aalborg Pirates er i finalen og venter stadig på sin modstander. 

Ventetiden kan måske blive forlænget med en uge, hvis Esbjerg og Rungsted skal ud i en syvende og afgørende kamp, men uanset hvad, så kommer Esbjerg eller Rungsted til at møde en velsmurt Aalborg-maskine. 

Mikkel Højbjerg fortæller til Nordjyske.dk om et homogent Pirates-mandskab, der i den grad kan piske nye, stærke folk ind konstant. 

Eksempelvis kæden med Højbjerg-tvillingerne, der sammen med Tobias Ladehoff var stærkt kørende i de to sidste semifinaler mod Odense. Målet til 1-0 for Aalborg i den sidste kamp mod fynboerne var nærmest et kunstværk signeret de tre. 

- Vi har fire lige gode kæder. Det er lige meget, hvad for et tal du putter på kæden. Vi har fire bomstærke kæder. Det er også derfor, vi var i stand til at holde et stærkt hold som Odense godt hen det meste af vejen, siger Mikkel Højbjerg til Nordjyske.

- Vi kommer ind til finalekampene med stor selvtillid, men det er klart, at hvis vi ikke kan sætte kronen på værket, så er det lige meget. Nu skal vi vinde guld, lyder det fra Højbjerg. 


Mads Eller siger farvel til SønderjyskE efter to sæsoner VIDEO: Højdepunkter fra Esbjerg-Rungsted