De to semifinalister fra Final4 tørner sammen i "bronzekampen", når det atter er hverdag i Metal Ligaen.

FØR KAMPEN: Vi får den “bronzekamp”, vi ikke fik i lørdags ved Metal Final4. Aalborg og SønderjyskE tabte de to semifinaler fredag aften, og de to mandskaber skulle altså ikke spille videre om lørdagen i modsætning til Rungsted og Frederikshavn. 

Nu mødes Aalborg og SønderjyskE så i en match under nøjagtig samme forudsætninger. Begge hold har spillet senest fredag, og begge hold skal altså rejse sig efter nederlag. 

Aalborg så ud til at blive ramt lidt hårdere i Metal Final4. Både Julian Jakobsen og Thomas Spelling sagde efter kampen, at truppen savnede selvtillid og spørgsmålet er, om det svingende Aalborg-hold altså kan finde ind i en rytme før slutspillet.

SønderjyskE kom lidt bedre ud af matchen mod Frederikshavn, der var jævnbyrdig helt til det sidste. Sønderjyderne manglede i den grad skarphed foran mål, og det bliver en nøgle til sejr at få afsluttet bedre end i Final4-semien.

Både Frederik Bjerrum og Steffen Frank spillede såmænd solide matcher i pokalsemifinalen, men manglede altså lige det sidste, skiven skulle ind.

DET FORVENTER VI: To hold, der kan spille med fire kæder og formentlig også vil gøre det som udgangspunkt. Kommer SønderjyskE foran, bliver det vanskeligt for Aalborg, der vil løbe “panden mod en mur”. En god start og det første mål er meget, meget vigtigt for det lidt ramte hjemmehold.

PROFILERNE: Spencer Humphries begyndte sæsonen som lyn og torden, men vi ser ikke så meget til den offensive back for øjeblikket. Hos SønderjyskE vil Frederik Bjerrum helt sikkert gerne have hamret pucken over stregen i aften. 

SKADER/KARANTÆNER: SønderjyskE fik samtlige folk klar til Metal Final4 og så vidt det kunne ses, røg der ikke folk ud med skader, mens Aalborg altså fik Julian Jakobsen med til semifinalen, men skal kaptajnen ud i en længere pause?


VIDEO: Højdepunkter Odense-Frederikshavn SønderjyskE sejrede sikkert i Aalborg