Kampstart 19:00 i Bitcoin Arena

Rungsted-farverne er for en stund skiftet ud med rødt og hvidt, når Danmark i aften i Bitcoin Arena møder Frankrig.

Der er solgt godt med billetter og vi får forhåbentlig en herlig kulisse, når "løverne" for første gang i denne sæson er på hjemmebane. 

Det gælder firenationers-turneringen, og der spilles parallel-semifinale i Rødovre, hvor Østrig og Norge tørner sammen.

Danmark kommer med et mandskab fyldt op med godt og vel en halv Metal Liga-trup og en halv omgang udlandsproffer med mange stærke navne på listen.

Vi kunne fremhæve en Joachim Blichfeld, der som oftest er i scoringshumør, når han spiller på landsholdet. Blichfeld står lige nu med meget flotte 24 point i 25 landskampe. Alene i sidste sæson lavede han 22 point i 16 landskampe. Den mest rutinerede spiller i den danske trup er Mathias From med sine 57 optrædender i rødt og hvidt. Frederikshavneren - nu i Herning-klæder - har lavet 20 point i sine foreløbige landskampe.

Det er landskamp nummer 84 mod Frankrig - det blev senest 3-0 over franskmændene ved VM i fjor. 

- Jeg må sige, at spillerne virkelig er kommet til den her samling med supergod energi og begejstring for at være med. Det har været en fornøjelse at mærke den intensitet og den gejst, de er kommet ind med, siger landstræner Heinz Ehlers. 

- De Metal Liga-spillere, der er med, er jo med af en årsag: De har gjort det godt for deres respektive klubhold. Vi har også en del spillere, der har været med inde over vores U25-program, og det er virkelig nu, de skal spille chancen og vise sig på internationalt niveau, siger landstræneren. 

Køb dine billetter til kampen her: 


SØRENSEN HOLDT BURET RENT: Danmark vandt 3-0 over Frankrig METAL LIGAEN: GAME LOGS klar på hver enkelt spiller på EliteProspects